torsdag, maj 28, 2009

Uppdatering 3.0


Nu sitter jag här och väntar på UPS som ska komma och hämta min j...pip.....la dator. 4 olika personer har jag pratat med på supporten under veckan. Så idag blev jag så irriterad och ringde och sa att nu får ni hämta skiten :( Så kanske 3:e gången gillt ska funka. Hittade dom inte felet skulle jag tydligen få en ny likvärdig. Så jag hoppas den är obotligt sjuk !!
Och vet vad det ironiska är, jo idag fick jag en enkät från Acer vad man tyckte om Acer och dess service. Hahaha dom kommer att lukta svavelos från mitt svar. Åhh jag är så evil !! Jag är en mycket snäll och osjälvisk person, men när det går till en viss gräns så bryter vansinnet loss.

Igår började jag att scrappa en LO på min Älskling. Men har fastnat pga den hemska bakgrunden på fotot. Min son som är väldigt proffsig ska fixa det i photoshop. Annars är jag väldigt anti mot att scrappa med photoshopad bilder. Tycker att bilderna ska vara naturliga och visa precis det ögonblicket som bilden tas. Men att se mina fruktansvärt fula tapeter i orange/terracota kan förstöra vem som helt. (men nu ska hyresvärlden bjuda på en omtapetsering efter 2 år *yipii*)
Så förhoppningsvis får ni se resultatet sedan :)
Nej nu ska jag sluta babbla !
/Cina

3 kommentarer:

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Haha - ja då får vi hoppas att din nuvarande dator hamnar på skroten och att en ny vacker och lättbehändig sak flyttar hem till dig! *ler*

Jättevackert MorsDag-kort du hade gjort, så vackert motiv!

Btw - Du har något att hämta i min blogg! *ler*

Ha de bäst tjejen!
Kram / Angelica

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Glömde ju *virrpanna* - du har både en sak OCH en utmaning i min blogg...

Malin sa...

HOppas dom hittar felet på datorn! Man blir ju lätt sur när dom inte kommer efter tillsägelser...

Morsdagskortet i inlägget nedan är helt fantastiskt vackert!!!

Ha en härlig kväll!

Kram!