måndag, maj 18, 2009

Datornyheter

Det är helt otroligt! Idag fick jag besked från Acer att min dator är redan klar och på väg med UPS från Tyskland !!! Ja jag har gått i chocktillstånd hela dagen - av glädje förståss ;)
6 dagar inkl transport till Tyskland - cheezus säger jag bara. Det är annat än 5 veckors väntan :P

Jag tror dom elaka bacillerna håller på att dö. Inget halsont *tjohoo* Däremot håller det elaka pencilinet på att döda min mage. Får väl trösta mig med att jag går inte precis upp i vikt på det här sättet.

Gjorde minsann ett kort i lördags. Dottern skulle på 11-års kalas på Big Bowl så på 10 minuter gjorde jag ett kort. Rekord och det blev hyfsat snyggt. Men jag gjorde det typ 1 timme innan hon skulle iväg så naturligtvis glömde jag att fota *knackar mig i pannan* Men men lite pyssel lyckades jag iaf prestera ;)
Nu ska jag spela lite på king.com och längta efter min dator. Fast Älsklingens nya Dell är en dröm så kanske jag ska behålla den också *hihi*
/Cina

6 kommentarer:

Amanda sa...

Härligt att datorn redan är färdig! Hoppas den håller sig frisk och kry nu. Och du likaså! ^^

AnnikaS sa...

Kul att det går snabbt att fixa datorn den här gången!!!

Hoppas att du snart får vara frisk, läääänge.
kram Annika

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Jippie! Grattis tjejen! (Om man nu kan säga grattis till en gammal-ny-lagad dator?) *ler*
Vad kul att det gick så snabbt! Man kan ju också alltid hoppas att allt finns kvar på datorn?

Bara så du vet - jag har fått ditt mail, men tiden räcker knappt till att svara... Här är en lurvboll som kräver all min tid till att busa, bitas, leka och rastas! *ler*

Men du - jag var hos läkaren igår och jag fick gehör! Börjar medicinering imorgon! Och en del är faktiskt tack vare dig, du har stärkt mig liksom min bästa väninna, mannen och dokumentären om Ann Herbelein (eller vad hon nu hette?) Jag har varit så stark i argumenten för mitt eget mående och detta är nog första gången som jag verkligen får gehör för mina tankar!

Ha de bäst tjejen!
Kraaaaam / Angelica

Lallis - liv och leverne sa...

Vad skönt:)
Hoppas att du får en fin dag.
Kram Lallis

Amanda sa...

Du har blivit utmanad i min blogg. :o)

annmari sa...

Vad spelar du på king.com? Där härjar jag också nu