måndag, mars 05, 2007

DATTEN !

Oooops jag har blivit "tagen" av Sanna F, http://sannaf.blogspot.com/ :)

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggaresom blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör enlista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Okej - mina underliga 6 saker:

1. Jag är hysteriskt livrädd för tandläkaren och gyn.undersökningar. Men jag har gjort 2 kejsarsnitt, piercat mig två gånger och tatuerat mig 3 ggr.

2. Jag är totalt beroende av choklad och dryck med aspartam i. Choklad måste jag ha varenda dag annars får jag en abstinens som nästan får mig att göra vad som helst för ett choklad.

3. Jag har aldrig varit utomlands, förrutom då Danmark men det räknas knappt eftersom jag är Skåning ;) Och betänk då att jag har fobier mot broar och båtar ;)

4. Jag har varit förlovad 5 ggr !! En gång med min allra första sambo, två ggr med min fd make samt två gånger med min fd Sambo. Fast jag har bara varit gift en gång iaf ! Man ska ju vara på sin säkra sida så det är bäst att prova iaf 2 ggr innan man ger upp *s*

5. Jag kan inte simma. Visserligen klarade jag 25 meter i simskolan, men när jag skulle visa upp det för badvakten så höll jag på att drunkna så han fick fiska upp mig.

6. Jag har fobi mot navlar! Jag tycker det är det äckligaste som finns *urk* När jag var gravid ville jag helst sätta ett plåster över när magen var så stor att den "puttade" ut naveln så den stod ut - huuuu så läbbigt !! Och när jag bytte blöja på min nyfödda dotter för ca 9 år sedan så ramlade den läkta navelstumpen ur blöjan och jag höll minst på att dööööö *fniss*

Jag utmanar:
http://lizochvardagsmyset.blogspot.com/
http://hobbyhuset.se/blogg/wordpress/
http://annmari.blogg.se/
http://nethas.blogspot.com/
http://www.mammelooni.blogspot.com/
http://annikas-kreativa-sida.blogspot.com/

3 kommentarer:

Sanna F sa...

Det är kul att läsa om andras små tokigheter.. Då kommer man ju på fler tokigheter man själv har ; )

Kul att stämplarna kom så snabbt. jag har beställt fler så de kommer säkert nästa vecka. Hon har laggt till ett par söta älvor med hjärtan - efter min förfrågan ; )

Kram

am sa...

Det ante mej när jag började läsa detta inlägg att jag nog låg risigt till. Så du tror alltså att det finns så många konstiga saker om mej ;-) Vi får väl se vad jag kommer på

kram am

Cia sa...

Visste inte att du utmanat mig förrän jag kikade in här och jag blev utmanad innan så mina svar kan du läsa i min blogg :-)

Kram Cia