måndag, maj 24, 2010

Jag har syndat!


"Förlåt mig ty jag har syndat" Och nu kommer alla mina närstående pysselvänner att skratta och mobba mig forever - jag har köpt en HÄNGELSTÄMPEL!! Och inte nog med det jag har köpt den på Tradera för ett överpris. Och NEJ jag tänker inte berätta hur mycket jag gav för den ;) För flera år sedan jagade jag hÄnglastämplar över hela webben och köpte massor, även Magnoliastämplar. Sen sålde jag dom flesta för då var jag kräktrött på dom. I varenda blogg så såg man Magnolia motiv (och fortfarande är det lika många) och även hänglastämplar så jag blev så trött på dom.

Vet inte om jag blivit gammal och blödig, men gulligull stilen har dykt upp i min pysselvärld igen ;D Så det har blivit ett antal Bildmålarna och The Greeting Farm stämplar. Och så nu är det så illa att det blev en hänglastämpel. Men se så söt den är hihi. Den kommer nog med posten imorgon så jag får väl stämpla upp och färglägga den. Sen får jag säga "Hej mitt namn är Cina och jag har köpt en hÄnglastämpel" och så säger alla "Hej Cina, du kommer nu till helvetet" *hahahaha*

2 kommentarer:

AnnikaS sa...

*skrattar* du som sa att du ALDRIG skulle köpa någon hängel eller amöba igen. Man ska aldrig säga aldrig, för då får man äta upp det!

kram på dig
Annika

annmari sa...

fniss, aldrig var ordet :-)

kram am