måndag, augusti 03, 2009

Äntligen en uppdateringNu äntligen har jag något att visa upp här i bloggen. Semestertider är ju hektiska och inte mycket tid och ork till pyssel. LO´n gjorde jag för ett tag sedan. Den är på mig när jag var brudtärna på min lillasysters bröllop - exakt för 1 år sedan. För igår firade dom 1-årig bröllopsdag. Grattis systeryster & svåger :)
Bakgrundspappret klippte jag ut från en mall från ett annat mönsterpapper. Det vita är ett mönsterpapper som såg ut som ett qviltat täcke. Rev ut mittenpartiet och chalkade lite. Lite dekorationer blev blomma, spets, pärlor, knappnålar osv.

Inatt gjorde jag även en Art Doll. Köpte härliga stämplar från Cherry Pie med alla delar, tex ansikten, armar, ben, skor, kronor och lite annat. Jag älskar verkligen dessa artdolls. Den här ser ut precis ut som komikern Anna-Lena Brundin i ansiktet *hihi*

Idag åskar det och regnet vräker ner. Perfekt pysselväder, har ju ett kort som måste iväg med posten samt 4 ATC till en swap. Så det är bara att sätta igång :)

/Cina

3 kommentarer:

Amanda sa...

Här är också perfekt pysselväder idag. Lilleman vill dock inte pyssla så vi får sysselsätta oss med något annat. ^^
Hoppas du får en fin dag.
Kram

Malin sa...

Vilken härlig LO och fin docka!! =D

Kram!

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Haha - Anna-lena Brundn... *asg* Ja, jo, det kan nog stämma - att det är likt! Vilken läcker docka, så himla coolt!

Lo'n på dig är gorgeous! Så vackra färger! Och visst är 2augusti ett bra bröllopsdatum? Vi firade också 1-årig bröllopsdag då! *fniss*

Hoppas allt är bra med dig snäckan!
Ha de bäst!
Kram / Angelica