torsdag, augusti 20, 2009

Min KAOS award 2


Igår fick jag den här helt fantastiska KAOS awarden av Angelica/Dolliver. Åh vad glad och stolt jag blev. Att lilla jag nu har fått två stycken :) Denna här är så cool och så mycket JAG. Rockertjej - yes I am :) Häftiga detaljer är här också. Bara så snyggt!
Såhär skrev goa Angelica på baksidan:
"En vän på nätet, FB och på mail, jag hoppas vi kan ses IRL någongång. Du har hjälpt mig mycket på vägen och jag är otroligt glad att jag fann dig! Vackra alster, snygg inredning och härliga personliga historier. Det är en fröjd att kika in på din sida"
Är det inte så man kan gråta av lycka?!?!
Jag har fortfarande inte valt ut några än sen jag fick min första jättefina award av Helena*kram*. Så nu har jag 6 stycken jag ska välja ut. Det är ju så svårt!! Alla mina pysselvänner är ju så duktiga. Men jag får ta tag i det inom det snaraste.

Läs gärna mitt desperata inlägg nedan :)
/Cina

5 kommentarer:

AnnikaS sa...

Ett urfint kort som passar dig riktigt bra!
kram Annika

Laila sa...

Det är du värd gumman ♥

Amanda sa...

Tack för omtanken tjejen! Ludwig mår lite bättre nu och vi har fått komma hem igen.

Hoppas allt är bra med dig?
Kramar

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Heeeeeej!

Vad kul att jag träffade så rätt med KAOSen! Det är faktiskt ett utav mina favoritkort av alla dem jag gjorde! Och vartenda ord som står skrivet där, är sant! Sådetså!

Hoppas allt är bra med dig! Här är det lite upp, lite ner - men det är nog helt normalt när man går på denna dieten.. ;-)

Ha de bäst snäckan!
Kram / Angelica

Malin sa...

Jättefint kort =D
jag har oxå ett par kaosawarder som måste ut :S Jag har skickat 3...men 3 till måste ju göras när jag har tod..någon gång...längre fram *host*

Angående stämplarna i förra inlägget så finns det några återförsäljare av greetings farm i sverige, men gorjuss girls finns bara på kunkukitz. Frakten är inte så dyr därifrån. Jag och Helena har beställt i 2 omgångar från dom och det har gått riktigt smidigt =)

Kram!