måndag, augusti 10, 2009

Bröllopskort


I lördags gifte sig min kusin, Och Älsklingen och jag firade 3 år.
Det här kortet gjorde jag till brudparet. Vet inte om jag är så nöjd med det men tror att färgerna passar min kära kusin. Hon är inte den som gillar pasteller, nä det ska vara starka färger ;)
Hjärtstämpeln är från Magnolia och textstämpeln är från hmm Formahantverk eller möjligen Octoberstamps. Swirlen är från Tingtura.

Bild kommer senare på kortet jag gjorde till Älsklingen. Glömmer ju fota när det är ljust ;)
Snart blir det lugnt och stilla härhemma när barnen börjar skolan igen. Undrar om min pyssellust/inspiration återvänder?
/Cina

1 kommentar:

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Grattis till de 3 åren!

Kul med bröllop, och tror säkert att kortet blev uppskattat - bara att få ett egengjort kort är ju guld värt tycker jag! Och snyggt blev det också!
Gillar de knalliga färgerna, som ändå ger en jordnära känsla.

Hoppas allt är bra med dig? Har du också lite kasst med inspirationen? Jag hamnar bara vid datorn hela tiden - och då har jag ändå fått hem en mängd nya grejer som egentligen borde få all skaparlusta att gnugga geniknölarna.. Men icke sa nicke...

Föresten - vi håller på att planera en liten scrapträff hemma hos mig, det kanske inte är din grej, men om du hade velat komma så är det bara att höra av dig. Vi har inte bestämt datum än, men det kommer... Vi blir nog bara 4-6 stycken. Och ingen känner varandra sen innan.. Haha! Kan nog bli kul *gulp* Nervös är jag iaf!

Nädu snäckan, MÅSTE städa scrapkaoset nu och nästan tvinga mig att skapa något, har ju några KAOSer kvar att göra - sen ska de personifieras och läggas i brev, leta upp adresser och köpa kalasdyra frimärken innan de hamnar på lådan.. Ja, jag har att göra *fniss*

Ha de bäst sötnos!
Kram /Angelica