tisdag, augusti 25, 2009

3 beställningskort
Nu har beställaren fått sina kort och är nöjd och glad - trevligt :) Det är så himla kul att göra/sälja kort till någon som uppskattar det man gjort.

Första kortet är det en stämpel från Rachelle Ann Miller. Den är så himla söt och man vill bara kramas med dom fluffiga fåren :) Blomman i hörnet är en hjärtan från en stans som jag sen fäst i hop till en blomma.
Andra kortet är en riktig kalasstämpel från Whipper Snapper, värsta partykillen ;)

Tredje kortet är i min absoluta favoritstil. Stämpeln kommer från Crafty Individuals (åh vad jag saknar min webshop *snyft*), och jag tycker den passar både till kärlekstema som till vänskap.

Känner mig jätteduktig som gjort 5 stycken kort senaste tiden :) Nu väntar en beställning på 5 julkort. Ja det är inte klokt, julkort i Augusti månad!! Mina pysselkompisar tror nog att jag fått solsting ;)
Njut nu av det soliga vädret :)
/Cina

9 kommentarer:

Lise-Lott G sa...

Åh, vilka underbara kort!!

ha det gott!

kram Lise-Lott

Helena sa...

Underbart fina kort.=)
Förstår att hon blev nöjd.
Jag hoppas att jag kan visa nått av mina idag.....jag tar nog dem ett & ett så har jag nått att visa flera dagar.=)
Håller tummarna för att du får mitt brev idag vännen.
Kram

essemia sa...

Vilka häftiga kort. Den stämpeln på andra kortet var bara för skön. Var har du köpt den? Är så dålig på stämplar numera.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Ja, det förstår jag att beställaren blev nöjd! Korten är urtjusiga ju!
Det översta blir nog favoriten - älskar sådana motivstämplar - de är sååå vackra!

Hoppas allt är bra med dig tjejen!
Ha de bäst!
Kram / Angelica

Pijo sa...

Oj vad du varit kreativ. Roligt med olika "slags" kort. De är jättefina alla tre men det översta blev min favorit. Du är så bra på att få till kort med Crafty Individuals stämplarna.
Trevlig helg! Kram

Zornitsa sa...

Du ÄR jätteduktig... :) kram!

Amanda sa...

Underbara kort vännen! ♥

Och jag et att du förstår precis hur jag menade! Det är ju dom som redan har någon sjukdom eller är nedsatta på annat vis som löper störst risk. Kol är ju inte heller att leka med. En av dom som redan ligger svårt sjuka och kämpar med konstgjord lunga nu hade astma men var i övrigt frisk. Jag har astma men har liksom aldrig ens reflekterat över att jag skulle kunna blå så sjuk av en vanlig influensa. Inte förrän detta iaf. men det är dock inte mig själv jag är orolig för. Det är ju min älskade prins! Fy vilken fasa att stå bredvid och inget kunna göra. Inte en gång till säger jag bara. Snälla! :o(
Hoppas man kan få lite kloka besked snart så man vet hur man ska förhålla sig. Jag har frågat Ludwigs doktor men hon vet ju inte så det enda svar man får är sprita händerna och ar noga med handhygien.

Hoppas både du och vi slipper denna hemska sjuka.
Kramar

Malin sa...

Superfina kort!! =D

Kram!

Gisan sa...

Kan man bli annat än glad och nöjd över en så fin leverans. Kramar...