söndag, maj 20, 2007

Leksak och erkännande


Nu har även jag köpt mig en ny "leksak" :) Min kusin har pratat sig varm om den i flera månader, men jag har varit envis. Men så började mamma också att sucka över sina oregelbundna och lite taggiga cirklar. Så i fredags var jag och köpte mig en Fiskars shapecutter :) Oval mall och cirkelmall hade jag redan som jag ritade efter och sen klippte för hand. Men nu köpte jag även en mall för fyrkanter. Oj så skojigt min dotter och jag har haft i helgen när vi övat på att skära :)
Till och med min Älskling har suttit och skurit ut ovala ramar *fniss*
Han är inte mycket för papperspyssel, men min tång och cirkelskäraren är han väldigt förtjust i - han gillar nämligen konstruktioner och funktioner *skakar på huvudet* Typiskt manligt skulle jag tro ;) Och det bästa av allt var att där var erbjudande just nu att man fick skärplattan på köpet när man köpte själva skärmojängen - så då kunde jag inte låta bli att slå till :)
Så nu ska här bli underbart vackra cirklar, ovaler och fyrkanter på både kort och scrappade LO.


Och ja jag får väl erkänna att jag hade fel - än en gång!! Först har jag i flera år sagt jag ska ALDRIG scrappa. Tja det var ju två 20x20 album sen ;) Och när jag började scrappa så bestämde jag direkt att 30x30 var ABSOLUT inget för mig!!! Jaja man kan väl ändra sig - igen ;) Så idag har jag varit och köpt ett jättefint album i 30x30 :D Först ska min älskling Johnny Depp sitta och sen ska det förhoppningsvis fyllas med vackra LO med alla mina fotade vårblommor. På något sätt kändes formatet 20x20 lite litet för att blomfotona skulle komma till sin rätt. Så nu ska jag se hur jag ska klara ut den här utmaningen. Men det satte iaf igång min pyssellust som har varit nere ett tag nu.

Och så fick jag ju shoppat lite också ;)

/Cina

3 kommentarer:

Karabara sa...

Åh, vad härligt att du tillsist köpt dig en shapecutter!
Jag är helnöjd med min ska du veta. Jag köpte den åt mig själv å så sa jag till barnen att jag ville ha den i julklapp från dem. *skratt*

Då jag köpte mig min "skolväska" till födelsedagen och sa samma sak till barnen så sa min Amanda (äldsta) "Mamma, nu får du faktiskt sluta med att köpa presenter till dig själv!!!"

*fniss* Det är ju jag som vet vad jag vill ha ju!

Kram Kram
Karin

Mamapuh sa...

Mycket fin LO Du gjort tycker jag!

Fredrica

netha sa...

Jojo, man kan ändra sig minsann.
Men jag, jag skall aldrig börja. :-)
Och shapecutter minsann, fint som snus, nu blir det fina cirklar, kuligt.
kramis