fredag, maj 04, 2007

Fin POST och ännu en vinst


Idag fick jag ett såå jättefint och välgjort kort från bloggvännen Helena (http://vildaella.blogg.se/) Du din rackare - nu överraskade du mig alldeles!!! Tack snälla rara du jag blev så väldigt glad och RÖRD över att du tänker på mig!! Och jag har mina misstankar vilken/vilka av mina kära bloggläsare som hjälpt dig med adressen *fniss* Fast dom vet att jag uppskattar och blir så oerhört glad när jag får oväntad post. TACK för din omtanke vännen!!!!


Inte nog med att man får trevlig och vacker post - man går minsann och vinner ännu en utlottning *tjoar hysteriskt och glatt* Det är helt OTROLIGT !! jag har aldrig tur och jag vinner aldrig. Och nu har jag vunnit två ggr på samma vecka !!! Tack Hella stumpan för en kulig utlottning (http://hellabella.blogg.se/)

och idag har jag shoppat upp min vinst på Storyhouse - jippieee så kuuuul :) SEn har jag varit i stan och shoppat pyssel som min ex betalde - sånt är också jättetrevligt :) Det var nästan så jag kunde stå ut med FK´s telefonsamtal utan att bryta samman eller be henne dra åt något ställe som är hemskt varmt !!

Vet ni förresten vad människan säger?! Jo att när hon har läst läkarens brev så kan det hända att hon ändå anser att jag måste gå med i det här projektet!!! Det är helt otroligt - varför måste man då ordna, fixa, trixa och dona när hon ändå bestämmer hur jag ska göra?!?! Då var alltså det här brevet totalt meningslöst *suckar tungt* Nä nu struntar jag i henne just nu - nu gläds jag åt post, shopping och två härliga vinster :)

/Cina

4 kommentarer:

Hella sa...

Det var dig väl unnt med vinsterna iaf ;) Kom på att jag kan lägga med fickorna med din beställning ju! Jag jobbar idag, så jag ska plocka dina saker, så skickas dom på måndag :)

Ha en skön lördag ändå, idag kan iaf inte F(**)K ringa!! ;)

bamsekramar

Helena sa...

Det var faktiskt lättare en så att hitta din adress.
Du hade skrivit avsändare på brevet jag fick av dig=)
Kul att du vunnit igen,du ska nog köpa dig en triss lott nu.
Har du fått mitt mail med rosenbilden?
Ha en bra dag vännen!
*Kram*

netha sa...

Jadu FK gör ju aldrig sina uppdrag hälvhjärtat, utan har de en person i skottgluggen så skjuter de skarp och leker Gud fader själv.
Jadu vännen, nu kan du aldrig mer säga att du aldrig vinner, för jag tror nog att du vinner klart mer än mig, men det är dig väl unt.
Kramis

netha sa...

Jag glömde säga, sicket fint kort Du fått från Helena, jättefint.
Kramis igen