lördag, juli 11, 2015

Jag har blivit en Project Life girl!

Så då har även jag ramlat in i Project Life världen. Fick en ny skrivare av maken i bröllopspresent. Den skriver ut underbart fina foto så jag blev inspirerad att ta upp scrappandet igen. Har inte scrappat i 30x30 formatet på några år. Jag har "scrappat" med Bo Bunny's Misc me binder. Den är 8x9" tror jag det är. Har fyllt ett album men är nu inne på nr 2. Men där får bara plats med 4 foto. Två på framsidan och två på baksidan. Men så började Panduros rea och jag köpte ett litet Sn@p album. Förstår egentligen inte varför jag köpte det för det var i samma stl som Bo Bunny. Av en händelse så såg jag att dom hade 50% rea på dom stora Sn@p albumen. Så jag skickade glatt maken till Panduro och han kom hem med TVÅ gigantiska album hihi . Billigt blev det också för han köpte dom till mig *min make är alltid så snäll mot mig* Testade att scrappa en sida, och det var riktigt kul. Så nu har jag shoppat massa fina saker på Panduro rean. Har aldrig köpt så mycket på Panduro som nu, kan ju bero på 50% rea. 
174,50 kr/album perfekt pris! Så man får 2 stycken vad 1 kostar i fullpris.
Allt detta var på rea förutom washirullen (34 kr!!) 10 stycken PL fickor för 32 kr, wow så bra pris.
Jag som precis hade beställt fickor på Cilinpapers för 77 kronor för 10 stycken. Ja nu lär jag ha fickor för flera år haha

Och eftersom jag ångrade att jag inte köpt 2 stycken av vardera Simple Stories kiten så fick jag åka till Panduro en gång till. Pennorna kommer från Åhléns och molnpapper och washitejp kommer från TGR.


Och här kommer min första Project Life sida. Kanske inte något mästerverk men jag gillar den enkla stilen men får öva lite på dekorationerna. Man kan ju tro att detta skulle vara ett lätt sätt att scrappa på. Stoppa ner lite foton och lite PL kort. Men se så lätt var det inte tyckte jag. För även om man vill att fotona ska dominera så vill man ändå göra det fint.

Så en regnig dag ska jag fortsätta med mitt nya projekt. Och regna lär det ju göra fler dagar *skitsommarväder*

/Cina

1 kommentar:

netha sa...

Hihi, jag har också precis köpt fickor för Projekt Life, har ett nytt mål, göra ett album till varje barn.

Men vad köpte du för skrivare???