måndag, maj 09, 2011

Fler sidor i Féalbumet

Närbild på lilla kuvertet från Graphic45 med en tag som man kan dra upp.Bild på sidan när den är ihopknuten. Tags och stämplarna kommer från Graphic45

Fe´n är från Sweet Pea. Kuvertet är nerstoppat i en ficka och kommer från Graphic45. Blommorna och övre bården är utklippta från papper från ... ja vad heter dom nu ... ;)
Fé från Lily of the Valley, spets stämpel från tattered Angel arket. Clips som jag köpte från FB loppis. Beauty stämpeln kommer jag inte ihåg var den är ifrån. Blomkvisten utstansad från en Sizzix dies.
Baksidan, pappret är från Mariposa, fjärilen är monterad på 3D kuddar
Detta ljuvliga papper ville jag bara ha utan dekorationer. Text är från Tim Holtz alfabete "Vintage"
Innersidan med stämplar från Tim Holtz clearstamps samt från ett ark från Tattered Angels.Har haft ett pyssel flyt och suttit i mitt kaosartade rum i flera dagar och haft kul. Fler sidor har det blivit till mitt féalbum. Tråkigt bara att sidorna blir så "platta" när man fotograferar dom. Min kamera är suverän när det gäller super närbilder - resten av bilderna ser otroligt tråkiga och dåliga ut. Men håll till godo :)

Sen har blogspot fått för sig att lägga alla bilder huller om buller men nu orkar jag inte bråka mer med det!
Nu ska jag gå ut i det underbara och varma vädret :)

4 kommentarer:

Tina sa...

Så féntastiskt!!

Pysselfröken sa...

Så snyggt kära kollega! Trevlig helg!

ingridblad sa...

underbart helt bedårande - väntar med spänning på att se det irl - kram från kusinen - ps är det inte dags att uppdatera profilen??? 48 år hmmmmmm

I mina händer sa...

Vilket fint féalbum!!! Du är ju en naturbegåvning Cína!!!