söndag, april 19, 2009

Datoruppdatering


Efter 3 veckor (!!!) ringde jag och kollade upp varför inget händer med min dator
som jag lämnat in för lagning. Får då beskedet att skadan/skadorna inte går på min försäkring. Alltså måste jag betala alltihopa själv:((( Inte vet jag vad felet är, men nästa vecka ska jag få ett kostnadsförslag. Hela min helg blev förstörd, för var ska jag få kanske flera tusen för att laga den.
Och om jag inte har råd att lösa det vad gör man då? Slänger en 1-årig Acer laptop för 6000 kr?!
Det var min son som köpte den här datorn för pengar som han ärvde. Sen ville han byta med mig för att kunna spela det där eländiga WOW ;) Han köpte en extra försäkring som gäller i 3 år. Den kostade 1200 spänn - hur lönt är det att köpa sådana försäkringar?! *muttrar*

Jag vill ha miiiiin dator *snyftar och surar* Håll tummarna att dom säger att jag ska betala typ 500kr (eller hur?) Undrar nu ifall det tar ytterligare 3 veckor att laga den?
Sura söndagshälsningar
/Cina

10 kommentarer:

AnnikaS sa...

Skit är vad det är! Så ledsamt att köpa försäkringar som sedan ändå inte gäller när man behöver det.
kram Annika

Amanda sa...

Det svaret fick min syster också då hon lämnat in sin helt nya dator som hon bara hade haft hemma en dag. Surt att köpa en ny dator för 7000 och sen få punga ut ytterligare 3000 bara för att företaget är för sura för att betala vad dom borde ha kollat redan innan hon fick den. Dumma företag!!

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Gud vad surt! Och de har inte hört av sig till dig under denna tiden? J*kligt dålig service!
Men ring och tjafsa med försäkringsbolaget - för det är ju uselt att köpa tilläggsförsäkringar som sen inte gäller för datorhaveriet! Hoppas att det inte blir för dyrt eller att det löser sig på annat vis!

Ha de gott - med eller utan dator! *ler*
Kramar / Angelica

Cee sa...

Hej...
Ja min dator är också på lagning sedan över 1 mdr. Ringde ditt i måndags men då väntade dom på reservdelar från Holland,.. mmm saknar också min dator.
Hoppas det löser sig kram Cee

Amanda sa...

Haha...jag skrattade gott när jag läste din kommentar! Det var ett helt mysterium att komma i klänningen. Men jag fastnade nästan ännu mer på väg ur den. :o) Nu har jag dock fått in snitsen. :oD

Amanda sa...

Jag vet inte exakt vad det var för fel på min systers dator men som du säger så hade hon knappast haft sönder det själv på så kort tid. Och ändå täcker inte försäkringen säger dom. Sabla folk! *morrar*

essemia sa...

Det var verkligen surt. Och de där försäkringarna som dom "lurar" på folk täcker oftast ingenting. Så de pengarna kan man låta bli att betala. Kan ha roligare för dom. Håller tummarna för att det inte blir så dyrt för dig.
Ha en bra vecka.
Kram Elzie

Gisan sa...

Jag håller tummarna för att det inte blir dyrt alls. Kramar...

petrasart sa...

When I´m understanding the picture right you have got an new computer?! Gratulation :-)))
Acer I have got, too ;-) It´s great!

am sa...

Nej vad trist. Vet ju hur det är att inte ha någon dator. Man undrar ju vad det är för kvallite när de bara går sönder hela tiden

kram am