måndag, april 23, 2007

Vårblommor
For iväg till skogen för att fotografera dom vackra vårblommorna. Men senila jag glömde batteriet hemma i laddaren *suckar* Så vad hjälper det att ha en fin och bra digitalkamera - utan batteri?! Men jag blev tvungen att ta några foto med mobilen, men dom blev urusla. men hursomhelst det ska föreställa backsippor på bilderna ;) Sen fick Älsklingen upp mig i ett rangligt utkikstorn för att vi skulle se om Vildsvinen och Rådjuren var framme - men inte en skymt av dom. Och det var kanske tur för jag hade väl retat mig att jag inte kunde fotografera dom ;) Får väl se om jag kan fota i helgen istället.
Imorgon ska jag till tandis - och jag har ju fruktansvärd tandläkarskräck så det blir nog en lång natt med terapipysslande *huuuu*


/Cina

2 kommentarer:

Karabara sa...

Hej gumman!

Det kommer gå bra hos tandläkaren. Du får tänka dig bort till pysselbordet där su ser ett ooootroligt kort som du själv har gjort och därför har öppen mun ;0)
Perfekt va?!

Själv brukar jag koncentrera mig på andningen.
Kram Karin

Jennys pyssel sa...

Hehe, har du funderat på att tejpa fast batteriet under hakan? Nä men skämt åsido - du måste åka dit och fota blommorna på riktigt snart så att vi får se hur vackert det är! Lycka till hos tandläkaren.
Kram/jenny L