torsdag, april 19, 2007

GLÄDJETÅRAR


Åh jag kan inte förstå att jag förtjänar så underbara pysselvänner ?!?!

När jag kom hem idag efter en heldagsshopping med "Svärmor" så väntade ett paket på mig. Och jag blev totalt STUM när jag öppnade!! Någon hade skickat mig presenter och inte är det ju min födelsedag ;) Det var dom underbara tjejerna LAILA och KARIN (http://karabara1972.blogspot.com/) som skickat två vackra kort med så fina rader skrivna till mig. Jag har läst dom flera gånger med tårar i ögonen av glädje ! Och det supergulliga setet med Hello Kitty linne och shorts och massor av underbara dekorationer !! Ja jag är så rörd och glad att jag inte i ord kan uttrycka vad det här betyder för mig .... ! Jag kan bara säga TACK underbara tjejer för er omtänksamhet och vänskap!!! Jag är deppig, mår illa och har magkatarr och så förgylls dagen med det här - FANTASTISKT !! I LOVE YOU !!!


Och något mer har hänt idag *jublar med fler tårar i ögonen* Min äldsta son som går sista året i gymnasiet och tar studenten om några dagar, fick idag jobb !!! Han har praktiserat i snart 5 veckor och idag kom chefen och undrade ifall han kunde tänka sig att börja jobba på deras firma!!! Han trivs jättebra och det är kanontrevliga arbetskamrater!! Många har berömt honom jättemycket till firmans högsta chef. Så måndagen efter studenten så börjar han på direkten. JAg är ÖVERLYCKLIG och behöver inte oroa mig över hur han ska klara sin lägenhet med hyra, mat och räkningar under sommaren. Och ännu en överraskning fick han reda på idag. Hans mentor var på besök på praktikplatsen och berättade att han blivit nominerad till ett stipendie som ska delas ut på studentdagen. WOOOOOW min struliga son som har gett mig så många år av oro, tårar, ilska, sorg mm har MVG och VG i alla ämnena, får jobb under sin praktik och nominerad till ett stipendie. Jag är den stoltaste mamman i hela världen *snyftar* Vilken fullkomlig GLÄDJEDAG !!! "

Tack alla underbara vänner som alltid stöttar mig och ger mig så mycket omtanke!!!!

/en mycket rörd, glad och tacksam Cina

5 kommentarer:

Helena sa...

Vad glad jag blir för din skull.
Du kan verkligen känna dig stolt över din son.Det finns knappast någon härligare känsla än när det går bra för ens barn.
Jag är inte ett dugg förvånad över att du har så bra vänner,du är ju en sån bra vän själv.
Lika glad som du blev över paketet du fick idag lika glad blev jag över ditt kort.=)
Krya på dig vännen!
*kram*

Annika sa...

Men så underbart! Så glad för din skull!! Bamsekramisar!

Lotta sa...

Så underbart Cina. Jag blir så glad för er skull. Det är ni verkligen värda - både du och din son.

STOR KRAM

Liz sa...

Vilka härliga pysselvänner du har :-D
Och vad underbart att höra om hans jobb och ev stipendium. Jag ska hålla tummarna att han får det! Jätteroligt, jag är såååå stolt över min systerson *ler*
Krama honom från moster

Hella sa...

vilka perfekta glädjor! :) dubbelt upp, verkligen..fina saker!

..och du vet, jag är aldrig längre bort än ett mail ;)

kraaaam!!