tisdag, juli 26, 2011

Hej hej hemskt mycket hej
Tänkte bara titta in och säga hej :) Det har inte blivit något pysslat den sista tiden. Vi har varit på semester på vår älsklings ö, Öland och kom hem igår. Vädret har minsann inte varit så kul, så ett av mina bästa köp där var en fleecetröja ;) Och som en sann internet geek så hade jag datorn med mig och surfade via min Iphone. Tänk så praktiskt att sitta där i en stuga vid havet och webshoppa hahaha. Så idag hämtade jag ut ett paket från Scrap-Perra med dom nya ljuvliga papperna från Authentique - Journey. Av någon konstig anledning har jag helt plötsligt blivit helt kär i papper i ljusblått-grått-beige. Så nu har jag köpt 3 olika kollektioner med papper i dessa milda färger. Det är Ella Blue samt DCWV stack Linen Closet. Så nu är jag rustad till semester-sommarlov är slut och jag får tid i pysselrummet igen :)

Såklart fick jag pysselshoppat lite på Pysselpassion i Borgholm samt Pysselgalen i Kalmar. Det var nog dom minsta pysselbutiker jag varit i. Men en sann pysselshoppare kan alltid fynda :)

Så under tiden tills jag hunnit göra något med dom underbara papperna, så får ni njuta av bilderna på dom.


3 kommentarer:

AnnikaS sa...

Det går i perioder det där med vad man gillar för papper, själv är jag tokkär i echo parks urläckra och MYCKET färgglada papper.

Kolla in i min blogg får du se några av dem på kort jag gjort det senaste.
kram Annika

CreaMaria sa...

Men huu, såna där papper kan du inte visa upp. Det är inte bra för min ekonomi. ;)
Vet du var jag hittar Ella Blue?
Kram
Maria

Lotta sa...

Fina papper, tyvärr har jag totalt köpstopp på pyssel. Det kommer ju aldrig till användning :-)

Kram L8