tisdag, juni 01, 2010

Pysselglädje
Nu har jag pysslat i dagarna 2, massor med idéer och glädje har det varit vid pysselbordet.

Först ut en ATC, med bild från ett av Crafty Individuals underbara block.
Kortet har jag gjort till en av tanterna i vår tantklubb :) Motivet har jag fått av min kära kusin, färglagt med promarker. Ett rivet och skrynklat papper i bakgrunden som jag chalkat.Klippte ut fjärilar ur ett mönsterpapper som jag bara älskar, synd att man aldrig kommer ihåg var man köpt dom ;)Monterade fjärilarna med 3D kuddar och piffade till med lite stickles.

Och minsann har jag scrappat, tror det är över ett år sedan. Har helt tappat scrapkänslan. Kommer inte på någon stil som jag tycker blir bra. Har sparat massor av vackra LO´s i min inspirationsmapp. Sitter där och går igen alla och suckar så fina LO´s som folk gör. Men nä det blir inget av det. Men nu är jag tvungen att ta mig samman för min syster och jag ska göra ett överraskningsalbum till våra föräldrar. I juli ska dom ha 140 års fest, så vi tänkte ge dom albumet då. Så nu får jag lägga på ett kol ;)
Ja detta var dagens skörd, nu ska jag sätta mig och fortsätta :)

2 kommentarer:

Jasmine sa...

Va fint du gör! Du kan absolut vara en bra inspirationskälla för min korttillverkning. :)
Kram

Annie sa...

Vackra skapelser, vännen! Du är en sann inspirationskälla! Lycka till med albumet, det kommer att bli underbart om jag känner dig rätt! Kram!