torsdag, oktober 22, 2009

Kärleksfullt

Tack alla ni för era fina kommentarer. Man blir så glad så glad och det känns extra kul att pyssla och blogga då.

Måste bara berätta en sak om min Älskling. Han är inte den mest romantiska karl, visserligen har han övat upp sig :D Men idag kom han hem och varit och köpt en sax till mig från Anders Petter. En vass sax med långa smala och spetsiga blad. Perfekt till alla små detaljer man klipper i sina papper. Visst var det väl gulligt? Han visste att min ena fiskarssax hade "försvunnit" (läs: mina barn har väldigt stökiga rum)och den andra var så slö och dålig. Och inte visste han att jag äntligen hittat en bra fiskarssax hos Papermaze. Men nu har jag två och det är kanonbra.
Men faktiskt fick jag tre röda rosor en dag, så gamla hundar kan sitta :D Men det är dom små vardagliga sakerna som värmer hjärtat!

Pysslandet går väldigt trögt får jag säga :( Men jag har gjort 4 ATC i halloweentema, laddar upp dom sen när dom anlänt mottagarna.
Har köpt på mig en massa julpapper så snart får jag skärpa mig och sätta igång med julkortsskapandet. Jag som var så duktig och gjorde 5 stycken i september.
Pyssla på nu tjejer!
/Cina

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har hittat en bra karl. Han vet att scrapbookingen kommer i första hand för dej, så för att göra dej glad kommer han hem med såna grejor. Fniss, fniss!
Nä skämt å sido. Våra män är underbara och handlingskraftiga! Han har säkert hört att du skulle behöva en bra sax, och då köpte han en! Stor eloge till M !!!
Kram // Kikki

Malin sa...

Haha det är väl romantiskt =) Min han köpte en Alien vs. predator film och en chokladkaka åt mig på en alla hjärtans dag...det är INTE romantiskt! ;P

Kram!!