torsdag, juni 04, 2009

En förbannelse


Ja jag är säker på att någon ond häxa eller något sånt har satt en förbannelse på mig.
Och nä man ska inte ropa hej .... Fick ett id nummer från UPS så jag kunde spåra mitt paket. Bra så man slipper sitta hemma hela dagen och vänta. Jomenvisst. När jag sökte på numret kom det upp att mitt paket blev levererat 10 november 2008!!! Är det klokt ?! Ringde UPS och dom sa att Acer antagligen hade angett fel id nr. Jaha så i morse ringde jag Acer - för typ 1000:e gången. Och då fick jag svaret att UPS återanvände gamla id nr och att dom hade haft problem med att personer ringde och sa att deras paket blivit levererade till en helt annan adress - för flera år sedan.
Nu har UPS sidan uppdaterats, MEN nu står det att paketet finns i Tyskland den 3/6 och ingen annan information sen dess. Så nu har jag ingen aning om det kommer imorgon - eller om det inte kommer alls. Suck och dubbelsuck.

Men vänta bara, det blir värre! Den 18:e maj gick jag till min bank och betalde in sista delbetalningen på 3500 kr för stugan vi ska bo i på semestern. I förrgår fick jag ett mail där stuguthyrningsfirman undrar om vi vill avboka den för betalningen saknas. Så nu har jag mailat med dom i två dagar och dom hittar inte betalningen!!! Kan ni tro era ögon, puts väck är pengarna. Nu väntar jag på mail från deras ekonomiavd, har inte dom hittat den så måste jag kontakta min bank. Jag blir så trött, sånt här händer i mitt liv hela tiden. Bara en massa strul med allting. Jag blir helt uppgiven och irriterad och min hjärna blir helt i kaos. Ja nu har jag skrivit av mig lite till er ;)

Så lite positivt pysslande. Detta kortet gjorde jag till PaperMaze flickorna netha och Paula. Idag öppnade dom sin fysiska butik i Kungsbacka. Har ni vägarna förbi så får ni kika in och shoppa lite :)
Jag återkommer med fortsättningen på denna mardrömssåpan ;)
/gnäll-Cina

3 kommentarer:

petrasart sa...

wow...it´s a great collage!!!!!

AnnikaS sa...

Kortet blev riktigt snyggt!
kram ANnika

Anonym sa...

kan vi inte åka på semester ?