söndag, juni 21, 2009

Bilscrap


Måste börja med att säga TACK kära ni för alla era grattiskommentarer. Åh vad glad jag blir att ni där ute är glada med mig :) Våra ringar sken i kapp med solen, och lyste upp både i skyfallen och t.o.m hagelbyarna ;) Vi lyckades sitta ute hela dagen, men när vi skulle dricka kaffet fick vi ge upp för kyla och hagel - igen. Och tänk, nu är jag en fästmö *hihi*

Den här LO scrappade jag färdigt precis innan midsommar. Det är två av Sonens bilar, för han har hunnit med två till ;) Den röda bilen var ca en halvmeter hög efter han krockat med den. En skyddsängel vakade över honom när dom lyckades få loss honom efter att ha klippt bort hela taket. Hela bilen var totalt mos!!! Och där inne i skrotet satt han och hans kompis fastklämda. Men dom överlevde båda två efter en fullkomlig skräcknatt. Tänk så fort livet kan vända!!!

Idag har solen strålat över oss, och det ser ut som det skulle bli sol nästa vecka också.
Kanske man kan sitta ute och pyssla då! Har köpt en bok om Amigurumi (virkade japanska små gosedjur), så det ska jag testa nu :)
/Cina - inte bara fästmö utan mamma också.

5 kommentarer:

essemia sa...

Nej men vad roligt. Stort grattis till er bägge. Blev så himla glad för er skull.
Härlig lo du gjort. Passar väl in på en kille i den åldern.
Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie

Jaana sa...

Vilken fartfylld, urläcker LO !

Malin sa...

GRATTIS TILL FÖRLOVNINGEN!!! =D=D Vad roligt!!
Mina fingrar hinner nog ramla av innan DAnne frågar mig om något sånt ;P

Jättefin LO!

Vad otäckt med bilolyckor...tur att din son klarade sig bra!!=)

ha en härlig dag!!

Kram

Helena sa...

Sån tur att sonen hade änglavakt för det hade kunnat gå riktigt illa.
Jättefin lo.
Här är det verkligen varmt.....nästan lite väl varmt.
Ha en skön dag i solen vännen!
Kram

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Och här kommer jag instamplandes och har missat hela grejen! *snyft* Men du ska ha ett stort, rungande HURRA och ett minst lika stort GRATTIS! Så kul för dig, och han med såklart, men jag känner ju inte han så då får jag bli glad för din skull, liksom, eller typ. Jättevackra ringar, gillar när de inte är helt släta, så era föll mig enormt i smaken (ja, jag vet - jag är ju redan förlovad & gift för kattsicken.. Men man kan ju tänka på det till nästa liv om inte annat..)

Supersnygg Bil-LO, läskigt det där med sonen. Det är tur att det finna änglavakter!

Annars då? Här är det iaf lugnt, men stressigt.. (?) Ja, hur nu det går ihop.. Men egentligen är här inget speciellt att göra, ändå försvinner tiden i ett nafs (tillsammans med berget av tvätt, trotsiga barn och matlagning *ler*)

Nähäpp, dags att socialisera oss i soffan! *fniss*
Ha de så gott tjejen!
Kram / Angelica