tisdag, december 16, 2008

JORDSKALV

(kort från julen 2004)
Idag väcktes vi av ett jordskalv 06.20!! Huuu det var en sådan skräckupplevelse. Ett fruktansvärt dån, hela huset skakade och darrade. Man hörde saker i lägenheten som skallrade. Allting vibrerade och det kändes som hela huset skulle kollapsa. T.o.m Sonen vaknade av det och han brukar aldrig vakna av något enda. Det läskigaste sen var när skalvet var över, det knäppte i både väggar, golv och tak i hela huset. Och utomhus var det helt tyst och alldeles stilla. Inte ens den minsta kvist rörde sig *ryser*

Hur som helst så har jag blivit förkyld och inte orkat pyssla så mycket. Har gjort en Art Doll till, men har inte fått rätt på ansiktet än. Så länge får ni titta på ett julkort som jag gjorde första julen av min stämpel"karriär". hahahaha jag hoppas verkligen att jag har utvecklats lite ;)
Nu ska jag sova en stund i förhoppningsvis ett lugnt Skåne.
/Cina

7 kommentarer:

Mindi sa...

Men usch usch.... verkligen otäckt det där. :(

Stor kram
M I N D I

Amanda sa...

Fy vad otäckt! Tur det inte blev värre ändå och tur man bor i "trygga" Sverige och slipper skalv och andra obehagliga överaskningar så ofta. Jag vet vi hade ett riktigt skalv här med för ganska många år sen. Det blev sprickor i fasaden på vårt hus efter det. jag minns det än även om jag var väldigt liten då. usch!

Gisan sa...

Fy så otäckt med jordskalv! Man kanju få ångest för mindre. Kramar...

Zornitsa sa...

Jordbävning är så läskigt!! Har upplevt många i Bulgarien, den första när jag var 9 år och den var 6,7 på Richter skalan. Men aldrig trodde jag att det skulle hända här i Sverige. Hoppas det inte bli något mer nu!! Kram!

am sa...

O jag märkte ingenting

kram am

Amanda sa...

Usch då... lunginflammation är inget vidare. Jag har känsliga luftvägar och har också astma så jag har själv haft lunginflammation x antal gånger. Och ja...lilleman har juh det typ varje gång han blir förkyld. :oP
Men nu har det alltså inte. Blev så glad efter röntgen igår. :o)

Hoppas iaf du klarar dig från lunginflammation och att du får vara frisk till jul! Vi ska hålla tummarna för dig!

Amanda sa...

Du har blivit utmanad! ^^ Kolla in i min blogg.