fredag, oktober 24, 2008

har inget speciellt ...


... att visa upp just nu. Men jag har gått med på en ATC lista så nu ska jag göra 7 st (tror jag det var) ATC i teamat "självporträtt" Har verkligen saknat bytena/swaparna med ATC så det ska bli jättekul.
Sen har jag köpt tyg till att klä om mina gamla köksstolar. Samt köpt lite ringar och pärlor som jag ska få ihop till ett halsband ;) Så ni ser jag är inte sysslolös ;)

För er som tycker om inredning i lantlig stil med vita slitna saker, spetsar och annat fint så vill jag tipsa om en underbar blogg, Fint hemma. Besök den gärna :) En jättetrevlig tjej med vackert hem.
Under tiden ni väntar på alster från mig så får ni se mitt lilla myrtenträd jag har på köksbordet. Står så fint i en gammal tekopp jag fick för typ 20 år sedan. Visst är det väl gulligt?!
Ha en riktigt fin och pysslig helg :)
/Cina

6 kommentarer:

Amanda sa...

Ja, spets kan man använda till mycket! ^^

Jag pysslar väl med lite av varje. jag syr, stämplar, scrappa, gör egna smycken. Gillar att pyssla helt enkelt. Nu har jag precis tagit på mig att sy upp maskeradkläder och dockkläder av gamla avlagda plagg till förskolor här i stan. har också köpt tre stycken dockskåp som jag ska renovera och rusta upp och sen skänka till detsamma. Har tiggt tapetprover och tyger på lite olika ställen. Och även fått färg så det ska bli kul! Kommer bli så himla fint. ^^

Pijo sa...

Vad fint det var med trädet på bordet och så himla snyggt att plantera den i en tekopp *gillar*
Kram

Amanda sa...

Kämpigt att vara sjukskriven så länge. Jag har också varit långtidssjukskriven. Och sen blev jag juh gravid och nu hemma med barn så jag har varit hemma mycket jag med. Och när jag var sjukskriven var det pga ett knä så jag kunde inte gå nåt alls just så då satt jag där jag satt. DÅ är pyssel bra! :o)

Amanda sa...

Jaa..riktigt höstruks-väder har det varit idag! Vi har hållt oss inomhus. Har haft en städ och tvättar dag. Var lite passande väder för det. :o)

Jodå, jag får vård av barn, eller till och med vård av allvarligt sjuk barn så jag har inte använt något alls av "mina" dagar ännu.

Haft en bra dag idag? Våran har varit lugn. Ludwig har varit lika trött som jag. :o)Det blir lite fel i kroppen när man ställt om klockan. Ludde ville somna jättetidigt idag. Det fick han inte. Men nu sover han. Och jag ska ta hand om tvätten. Sen ska jag få gå och lägga mig skapligt tidigt idag jag med. Skönt!! ^^
Ha en trevlig kväll och sussa sött!

Amanda sa...

Det gör absolut ingenting att du frågar. Sån är nog jag med... :o) Frågar man inte får man ingenting veta... ^^

Dom besvär Ludwig har haft nu med luftvägar och så det kommer han slippa sen. Men hörseln vet jag inte hur det blir med. Antingen får det att funka med hörapparater eller så blir det operation sen så han får något mer "inne" i örat. Apparaterna utanpå bara flyger bort. På två röda! Vi tycker juh själva han är bra nu så det blir juh bättre och bättre hela tiden. men ska bli väldigt intressant att höra vad doktorn har att säga om vad det kommer innebära för Ludwig detta. Som det är nu fick vi bara veta att det beror på en mutation men inte vad det innebär.

petrasart sa...

Is the picture of the cup stamped????