söndag, augusti 31, 2008

Scraploppis


Idag har jag varit på Scraploppis i Lund. Åhh superkul och jag gjorde många fina fynd för lite pengar. Band, norska stämpeltidningen Ett Tryck, två stämplar, 2 träaskar som jag ska altra. Av min kära mamma fick jag ett superfint kit med papper, journalingbook, band, thickers, bling bling. Precis i mina färger och min smak.
Och inte att förglömma ett så fint stickers ark med snögubbar. Det blir till min samling med snögubbestickers. Nu börjar jag få upp en rejäl hög :)

I veckan har det inte varit kort/scrapping utan möbelmålning. Hatade mina fula Billyhyllor i björk. Skulle måla dom i lite shabby Chic stil, MEN tjejen i måleributiken hade nog missuppfattat mig totalt ang färgprodukterna. Så nu blev dom vanligt vita, men jag rollade dom först och sen målade jag med bred pensel och drog uppifrån och ner så dom blev "dragiga" Sen har jag beställt superfina gammeldags knoppar på me and my home. Så här får ni se lite bilder i väntan på annat pyssel. och när jag blir rik så ska dom fula väggarna målas. Den här tapeten är nog den fulaste jag någonsin sett, man vill nästan kräkas över att se dom varje dag.
/Cina

4 kommentarer:

Annika sa...

Kul att göra fynd! :-) Men du så tjusig brudbukett du gjorde till din syster!! Jättefin! Ha det gott! Kramis!

Gisan sa...

Åh så fint det har blivit! KRamar...

~ankiann~ sa...

Hej hej! Tittar in o låter mig inspireras :) Hälsa på hos mig så får du en liten överraskning.

Änglahus sa...

Halloj i huset! Inget litet jobb du gjort med hyllorna, imponerande! Själv är man lite mör, så det blir snart nanna kudden, hi hi. Hörs snart!