fredag, augusti 31, 2007

Grodalbum




Min dotter älskar GRODOR i alla de former, gärna levande också ;) Vi har även två vattengrodor i en skål i köket. Så mitt nya projekt är ett minialbum med just temat grodor som Dottern ska få.

Första bilden är ett foto som sonen tog på Ölands Djurpark.
Andra bilden är en groda från min Kusins egen collektion av clearstamps. Bakgrunden är en liten söt groda som jag fick låna av Carina -tack hjärtat :)
Tredje bilden är Magnolias grodprins som jag har maskat och gjort en flock kärlekskranka grodor *s* Den lilla hjärtestansen fick jag i en kasse fullt med pysselskoj från min Älskling - Puss Bejbi :)
Nu får jag fortsätta och jaga lite grodmotiv och dekorationer - himla skoj detta !
/Cina

torsdag, augusti 30, 2007

KORTLIFT nr 2


Än en gång är det Annika som har blivit föremål för kortliftning :)


Men jag klarade det inte - jag stod inte ut ! Så det blev små stygn och ett hjärta i brunt som matchar pepparkakstemat. *fnissar* Huu som jag kämpade för att det skulle bli lika enkelt och vackert som Annikas kort. Men dekorationerna vann :)

Stämpeln kommer från Magnolia och det mönstrade pappret är Basic Grey´s Fruitcake.
/Cina

onsdag, augusti 29, 2007

Kort i höstfärger


Idag har jag äntligen gjort ett kort, har inte haft en enda idé till kort på länge. Det blev visserligen ett rätt enkelt kort, men faktiskt blev jag nöjd med det :) Ansiktet och vingarna är embossade. Vingarna färglagda tunt lager med akvarellpenna i koppar, och sen duttat med lite kopparstickles. Hoppas att kortet kommer fram imorgon till den goa tjejen jag har skickat det till :)
Och så har jag färglagt och skurit ut cardstock och papper till det där julkortet jag skulle kortlifta. Så nu blir det spännande Annika *hihi*

/Cina

måndag, augusti 27, 2007

Mera slott


Ännu en LO med Borgholms Slott, den här gången i 12x12". Fasen att man inte kan scanna utan att vara halvt vetenskapsman *muttrar* Och ute blåser det halv orkan så LO´n flög iväg ett par ggr *s*
Men ni får nöja er med det här fotot iaf ! Klickar ni på bilden så kanske ni kan se det lite tydligare.
/Cina

Nya formatet




Kunde inte hålla mig ifrån det, så nu har jag stillat min nyfikenhet och scrappat en dubbel-LO
i 12"x6". Stående kändes inte så lockande så jag scrappade två liggande LO´s.
Himla skoj var det men inte helt lätt kan jag säga. Men jag gjorde dom relativt enkla. Kanske inte likt mig, men det kändes bra till dessa fotona.

Det blev två foto på Sonen och lillkusinen. Älskar kontraster och min svartdiggande son och flickigt rosa kusinen är verkligen konstraster. Men dom är så fina ihop och man blir glad och lite rörd att se dom tillsammans. Även tuffa och coola killar kan vara mjuka *hihi*

Först ser ni vänster sida och överst högersidan. Jag har använt två olika mönstrade papper med prickar. Dom stora prickarna har jag klippt ut rundlarna på. Bokstäverna är chipboard.
Nu kallar min kudde på mig så nu blir det sängen!
Godnatt!
/Cina


söndag, augusti 26, 2007

DOPKORTEN


Nu är äntligen beställningskorten till dop gjorda. Förra gången när jag gjorde beställningsjobbet
till ett bröllop så sa jag att jag "Aldrig skulle massproducera igen". Nu säger jag att jag ska ABSOLUT ALDRIG massproducera igen ;) Efter att beställarna gjort diverse ändringar så blev dom till sist så här. 25 stycken rosa och vackra inbjudningskort till ett litet flickdop :)

Håller på att scrappa en 12"x12" LO med slottsruinen som också snart är färdig. Sen tror jag att jag skall göra ett litet svart- och vitt projekt till mitt badrum OCH så ska jag prova att scrappa i 12"x6" - jisses nu har jag mycket att göra !!
Men jag har även hunnit med att shoppa lite på Hobbyhuset och Inkywings med - oops undrar vem som klickade på köp-knappen ?!?! :D
/Cina

fredag, augusti 24, 2007

Stämplar säljes

Nu säljer jag lite stämplar samt scrapväskan på Tradera.
Välkomna in och lägg gärna ett bud :)
http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=421694

/Cina

torsdag, augusti 23, 2007

Nytt scrapformat

Någon som har några bra inspirationslänkar när det gäller att scrappa i 12"x6" ???
Jag är jättesugen och nyfiken på att prova :)
/Cina

onsdag, augusti 22, 2007

KORTLIFTAT


Idag har jag kortliftat ett fint kort som min kära pysselvän gjort. Men hur jag än anstränger mig så blir dom aldrig lika fina som hennes!! Hur får hon dom så enkla och ändå så fina?!

Här kan ni se originalkortet http://annikas-kreativa-sida.blogspot.com/2007/01/kortkavalkad-del-3.html, och här ovan ser ni min kortliftning.
Nu tänker jag kortlifta ännu ett kort, och hur det än bär mig emot så ska det bli ett julkort - allt för att glädja alla mina kära pysselvänner *fniss*

/Cina ... som fortfarande har pysseltorka :(

tisdag, augusti 21, 2007

Grodhalsband


Idag har jag gjort ett grodhalsband till min dotter som älskar grodor. Jag säger tack till pysselvännen Mia för det fina grodhänget - det kom till STOR nytta :)

/Cina

måndag, augusti 20, 2007

Slottsruinen LO


Har sådana svårigheter med alla mina vackra foto på slottsruinen - hur scrappar man sånt ?!
Men jag försökte nu istället att scrappa i 20x20 istället - och det gick lite lättare iaf.

Tycker inte man behöver så mycket dekorationer på dom här otroligt vackra papperna " The once upon a time Stack" Bara älskar dom !! Det är nästan synd att scrappa dom, borde sätta alla i ram och ha på väggen istället ;)

/Cina

lördag, augusti 18, 2007

Scrappat - tjohooo


Äntligen har jag scrappat igen. Tyvärr inte utan svårigheter, har en pysselblock nu som inte verkar till att släppa. Men så här blev LO´n på Dottern när vi var på Öland.
Killen var ju inte helt ful heller som är med på bilden *hehe* Fast M tyckte att jag gott kunde skära bort honom från fotot :D
Drak- och vapensköldstickersen kommer från Scrapparazi *vinkar till Zornitsa* :)
/Cina

onsdag, augusti 15, 2007

VÄSKA SÄLJES

VÄSKAN ligger nu på Tradera ifall någon är intresserad av att lägga ett bud. Klicka här:
http://www.tradera.com/SCRAPVASKA_fran_MiMi_SUPERFIN_MISSA_INTE__-auktion-46745820
Nu ska jag sälja min fiiiina RÅÅÅÅSA scrapväska !! Passa på att fynda !!!

/Cina

måndag, augusti 13, 2007

Minsann - ett KORT ;)


Känns som det var jättelängesedan jag gjorde ett kort. Det har ju varit mycket pärlande på sistone. Men idag så kände jag ett litet kortbehov så det fick bli ett rätt så enkelt kort.
Det blev den bärplockande lilla flickan från Pema. Fick nästan lite höstkänsla på kortet såg jag sen när det var klart. Och som vanligt har jag scannat det snett *suckar* Jaja så får det bli ;)
Ha en härlig sommardag !

/Cina

söndag, augusti 12, 2007

Senaste kreationerna inom smycketillverkningen. Enkla utan kruseduller!
Till vänster är ett armband, höger en fotlänk samt ett låååångt halsband i olika rosa nyanser och pärlor.

Samlar mig för att börja scrappa alla mina foton från Slottsruinen på Öland, men har inte fått rätta inspirationen än.
/kram Cina

onsdag, augusti 08, 2007

Skapat lite




Här är mina senaste projekt:
Ett blått halsband som min goda pysselvän Carina ska få idag när vi ska träffas på Scrapaddicted i Löberöd.
Den lilla svarta tavlan har en annan söt pysselvän fått. Det är clearstamp som jag köpt hos Jane och ramarna är Ikeas obehandlade som jag har målat med dotterns akrylfärg i tub :)
Sist men nog inte minst är min 30x30 LO som jag gjort på Dottern när hon tidigt i somras svalkade sig i iskalla vattnet i morfars vattenspridare. Hon är ett baddjur och tvekar inte att hoppa i havet när vattnet är ca 15 grader ;)

Nu ska jag åka till Löberöd och shoppa och äntligen få träffa min stämpelmentor :)
Kram Cina

lördag, augusti 04, 2007

Hiskeliga färger

Har suttit i sängen och gjort ett kort till Dotterns bästis. Och hon gillar lila och orange IHOP *ryser* Men vad gör man inte för småflickorna :)
Nu ska jag krypa ner i sjuksängen igen.
/snoriga kramar Cina

torsdag, augusti 02, 2007

Pysslat lite


Idag har det varit lite sommarväder så jag har suttit i trädgården och gjort ett halsband.
Det här är egen design och inget kit från Panduro, pärlorna har jag köpt på www.pema.cc .
Väldigt enkelt men jag tycker det blev rätt fint ändå.
På kortet har jag använt min senaste stämpel från Magnolia, Tilde med vattenkanna. Det blev lite murriga färger men den här sommaren är ju inte precis ljus och skir ;) Och som vanligt har jag fått kortet snett i scannern. Kanske jag om några år får raka bilder *s*

Har tröstshoppat hos Jane lite idag - oj så mycket fint hon fått in!! Vill ha jättemycket men det får väl bli någongång när jag blir rik *flinar ironiskt* Men det blev en stämpel från 7gypsies och clearstamps från "My sentiments Exactly och så lite vackra papper från Cosmo Cricket som kommit in. Nu längtar jag till paketet kommer i min låda :))


/Cina


onsdag, augusti 01, 2007

Två armband


Äntligen har jag fått tummarna loss och scanna mina senaste kreativa alster. Det blev två armband - jag älskar armband men kan aldrig köpa några som passar för jag har så smala handleder. Och det är ju inte alltid att man precis gillar barnarmband ;) Men nu kan jag göra massor själv :) Det till vänster är tjockt läderband med träpärlor och mellandelar i metall. Det till höger ingick i ett kit från Panduro Mother-Daughter som min dotter köpte. Så detta är mammas armband. Antagligen får jag väl göra dotterns också för hon gav upp efter att ha trätt kanske 5 pärlor. Om det finns dåligt-tålamod-gen så har hon säkert ärvt den efter mig ;)


Målade några stämpelmotiv igår från mina senaste förvärv. Grodprinsen och Tilda med vattenkannan samt en piratstämpel som liknar min älskling Johnny Depp. Får se om jag hinner göra några kort idag med dom.

/Solig hälsning från Cina