fredag, november 16, 2007

Kreativ frisyr

Det här kanske inte passar in på en pysselblogg - men vad säger ni ? Är inte min hemmaboende Sons frisyr väldigt kreativ och konstnärlig ?! :D Men dom där fula "tussarna" ska jag nog raka bort när han sover *mohaahaaa* Ögonbrynen håller tack och lov på att växa ut efter något expriment med rakhyveln. Jaja jag har vant mig vid olika märkliga frisyrer varje vecka, den ena värre än den andra. Men jag kan säga att han väcker uppmärksamhet på stan ;) Speciellt med sina myggjagare och en gammal skinnpaj som han har "moddat" med tipex och säkerhetsnålar.
Han har målat en stor spindel på ryggen, samt spindelnät på krage och ärmar. Fast kreativ är han förståss ;) Klickar ni på bilden så får ni såklart se honom lite större!

/Cina

6 kommentarer:

Laila sa...

Det skulle vara bättre om han tog bort "polisongerna". Sen tycker jag att han kan få låna ditt glitterlim och blinga upp sin jacka mer. Tänk en spindel med glitterlim... *niskar*

Du får skicka upp honom till Sthlm. Här höjer inte en kotte på ögonbrynen åt honom. :-)

Gisan sa...

Tur att han har en förstående mor som ser det kreativa i det hela ;-) Kramar...

Elzie sa...

Ja, vad säger man?!?! Inte kan jag påstå att frisyren är vacker. "Endast en mor kan älska en sån", eller hur är det??? Tur att inte min son kom hem sån, då hade det nog varit svårt ändå. Han körde mer med lång lugg under sin innebandyhjälm *s*.
Inga pennor än. Måste fylla på penningpungen först!
Ha en bra helg själv.
Kram Elzie

Miapuh sa...

Tjenare!
japp du får blinga till sonen lite :)

I dag kom amöbornas månadspaket minsann..
Läget med er?

:Hmm guppy, ja du kanske Kung Fu lekt hihiih
kramis Mia

Hella sa...

Åhh.. coolt!! jag har nästan haft sån frissa själv hihi.. inte lika långt, men rakat på sidorna o typ tuppkam :D men jag håller med om att du borde blinga hans jacka.. det funkar även i alternativkretsar ;) HAN kanske gillar musiken i min blogg.. (trots att en hel del andra inte gör det)
trevlig helg! kram

netha sa...

Fniss, hans frisser ser ut som vår sopborste i stallet, ganska exakt. Hihihihi, kanske han kan komma och hjälpa till. :-)
kramis