lördag, november 03, 2007

Cherry Pie kort

Det här kortet är kanske inget man skickar eller säljer. Det var mest att jag ville testa att göra ett kort med stämplar efter hur jag kände mig. Och just nu har jag kaos både i kropp och huvud efter medicinsänkningar och höjningar. Så därför blev det små "solar" som får symbolisera alla känslor och tankar som far omkring.

Lulu stämpeln och dom tre olika "sol"stämplarna kommer från Cherry Pie
Ha en fin och pysslig helg :)
/Cina

6 kommentarer:

Gisan sa...

Tycker absolut att det är kort som både går att sälja och skicka. Mycket av "Kvinna av idag" i bildtemat. Det sitter lite pengar på ditt konto för tre julkort och porto. Kramar...

Elzie sa...

Vilka fina kort du gjort. Det här sista var skönt eftersom det visar på hur en kvinna kan känna. Det förra julkortet var så fint. Kul med lite annorlunda kort också. Hoppas du har en bra söndag.
Kram Elzie

Ängeln sa...

Hej på dig!
Jag har köpt två julkort som du har gjort (via Gisan).
Dom är hur fina som helst och du är VERKLIGEN duktig på det du gör.

Ängla kram :)

Annika sa...

Kort behöver inte se ut på ett visst sätt! Jag gillar kort med personlighet och känsla! Precis som ditt! Hoppas att kaoset i kroppen och huvudet snart är borta och att lugnet och glädjen infinner sig! Sköt om dig! Stor bamsekram!

Gisan sa...

Hej Scrap-proffset! Jag har beställning på två skyltar till om du känner att du orkar. de ska vara som julklapp. Jag skickar mer detaljer på mail om en stund. Ville bara tala om det så du vet hur populär du har blivit häromkring. Det är rosa och lila som gäller, tråkigt va ;-) Kramar...

Karabara sa...

Hej gumsan!

Jag tycker mycket om detta kort. Ser verkligen hur "solarna" snurrar runt och visst kan vi alla käna oss så där snurriga med mycket omkring oss.
Väldigt fint kort och med mycket tanke bakom!
Kram Karin