måndag, augusti 25, 2014

Vardagen är här igen! Vecka 35.

Så då är allting tillbaks till det "normala" igen. Maken började jobba idag efter 5 veckors semester. Dottern började gymnasiet förra veckan. Så nu är mina Filofaxer redo för nya äventyr. 
Dom här supergulliga sidorna är en vecka på två sidor som jag köpt från en etsy shop CuteOrganizer. Man får en pdf fil så man skriver själv ut sidorna. Så man kan skriva ut hur många man vill. Visserligen behöver man inte dekorera dom (för det är ju kul). Men det har jag min A5 till. Så kolla upp hennes shop där man kan köpa diverse färdiga saker om man inte vill skriva ut själv.

Vecka 35 i min A5 redo för dagens ord/händelse. Kaninstickersen har jag köpt på Systrarna Greene och washitejpen (inte den tunna) kommer från TGR, 20 kr för 1 fpk med 3 rullar i.

Har läst så mycket om Coleto Pens, så när en svensk tjej i en fb grupp skulle sälja sin kunde jag inte låta bli att köpa en. Alla dom galna USA filofaxtjejerna älskar dom. Köper man pennan ny så kommer den tom och så får man köpa refiller och kan välja vilka färger man vill ha. Ska bli spännande att testa den!! Blev så förvånad över hur tunna spetsar dom har. Perfekt för mig som skriver stort. 
Så pennor, washi, stickers och Filofaxer är redo inför hösten :D

1 kommentar:

Kirti patel sa...

that page is beautiful, i didnt see this before