söndag, januari 15, 2012

Kortbox 2Min mamma blev jätteglad för sin box :) Och den var så rolig att göra så när jag fick min nyinköpta Martha Stewart Scoreboard så fick jag ju göra en till så jag kunde använda min nya "leksak" Den här blev mer i min stil, lite murrig och vintagestil. Papperna kommer från Glitz och är SÅ fina. Har ännu inte bestämt mig för att ha handtag på min eller inte. Tänkte jag skulle ha den i min hylla och ha mina 6x6" block i den så det känns lite onödigt då. Men får fundera vidare. (Bortse från min otroligt dåliga knutna rosett) Var på Panduro och köpte små kardborre "pluttar" så kanske jag tar bort snöret och sätter sådana istället. NEJ nu kom jag på, har ju skurit ut för snöret så då kan jag ju inte ta bort det. Inte så snyggt med ett hål mitt på boxen - attans!

Nu ska jag kasta mig över nästa projekt, ännu ett paperbag album :D
Och för er som gör många album eller avancerade kortvikningar kan jag verkligen rekommendera MS scoreboard - helt suverän!! OBS! Det är enbart tum/inch och inte centimeter.


4 kommentarer:

Amanda sa...

Gud så fin! Jag önskar jag kunde göra en sån där för den var verkligen hur fin som helst och jag skulle verkligen behöva förvaringen! :)
Duktig du är!

Gisan sa...

Superdupersnygg!!!

I mina händer sa...

Jag bara äääälskar den här typen av projekt! Superfint Cina! Tror du man skulle våga sig på och göra liknande box till 12 x 12 papper eller annat större format så man kunde förvara barnens alla teckningar. Kramar Mia

Annika sa...

Helt underbar!! Du kan starta eget och ha kurser!