fredag, november 19, 2010

Julkort x 6
Här kommer en hög med julkort som jag gjort dom senaste dagarna. Fick en beställning på 6 stycken och det är ju kul att någon vill ha julkort av mig :) Mitt favoritkort är nog det översta där barnen klär granen. Motivet kommer från Graphic 45 och min favoritswirl kommer från SAN design.
Den här årstiden blir bilderna riktigt dåliga, så nu fotar jag dom under lysrörslampan i köket. Alla sätt är bra - utom dom dåliga ;)
Sen måste jag berätta att jag har"blivit" med BigShot. Åh så kul, lite pilligt att lära sig vilka flikar, plattor osv man måste använda. Men tack Youtube - det är ängeln på nätet :D

Och ni glömmer väl inte bloggcandyn hos SYZZLA? Imorgon är det sista dagen att anmäla sig.
Önskar er alla en trevlig helg.
/Cina

2 kommentarer:

AnnikaS sa...

Jag vet inte vad en bigshot är för maskin riktigt, men huvudsaken är att du är nöjd. Ser ju att du använt dina nya spellbinders på de fina korten!
kramAnnika

Pysselfröken sa...

Hej!
Jag vet att det skickas spam från min mail men vi har inte lyckats bli av med det. Vi har kollat och inget konstigt finns på mailen. Gubben körde virussökning på datorn igår. edan jag gick med i Fb har detta hänt massor av ggr. Puh, är så trött på datastrul. Tur att jag har en händig gubbe som brukar fxa det. Tack ändå för att du berättade. Trevlig söndag.Kram