söndag, augusti 15, 2010

Hallå i regnet
Har ni regnat bort? Vi har nästan, funderat på att köpa en gondol. Kan vara bra att paddla upp till ICA ;) Ja vilket skitväder.
Men jag tänkte lysa upp bloggen med mitt senaste pyssel. På tisdag och onsdag börjar skolorna för mina barn så snart har jag vardagarna för mig själv att pyssla på :)

Först ut är ett grattiskort till min kära kusin som fyllde 25+25 år. Dom glittriga blommorna klippte jag ut från pappret som blev över. Satt dom ovanpå dom andra blommorna med 3D kuddar. Vet inte varför men helt plötsligt har jag fått 3D kuddar mani ;)

Sen kommer 7 st ATC som jag panikpysslade dagen innan dom skulle överlämnas till flickorna i "tantgruppen" Temat var änglar. Trist att foto aldrig gör sina alster rättvisa. För på några har jag använt overlay och några med vad tror ni? Jo 3D kuddar ;)

Senare i veckan har jag några DS och ATC swappar som ska vara klara och skickade till den 31:a augusti. Så nu får jag ta itu med pysslandet igen.
Kanske min beställning på Scraplagret hjälper upp lite. En hel massa nya underbara papper från Graphic 45. Bla halloweenpapperna i Alice i underlandet stil. Jag läääängtar efter dom :)
Ha en trevlig söndag!

2 kommentarer:

annmari sa...

härliga änglar. själv har jag inte haft ork de senaste dagarna tyvärr, jag som skulle göra så mycket
kram am

frubards pysselkök sa...

Hallå där i regnet! Vilka super fina ATC du gjort! Sitter själv och knåpar med några julkort...

Kramar // Kikki