måndag, mars 15, 2010

Längesedan ...... jag uppdaterade härinne, men det har varit fullt upp. Både jag och Älsklingen har fyllt år och jag har många swapar som ska göras. En kortbeställning har jag också fått - trevligt :)

Men webshoppat har jag hunnit, bla några söta påskstämplar och en Marta Stewart stans. Jag som är anti-stans motståndare haha. På den gamla goda tiden när jag började pyssla hade jag en hel flock av olika stansar. Men sen upptäcktes QK tång och till slut en Revolution maskin. Då kändes stansar väldigt "ute" ;)
Får väl provstansa lite nu och se hur vackert det blev. Köpte en hel flock vackra blommor också. Vissa är rätt stora så dom får vänta tills någon ask altras eller till en LO. Det är ju också lite ironiskt med tanke på: När scrappade jag sist?!?!

Idag får ni iaf se några ATC jag gjort till en swap med valfritt tema. Och en DS i temat "Blue", min tolkning blev "feeling blue". Den häftiga stämpeln med kvinnan med tårar är ny och kommer från Designat. Tycker den är helt underbar!!! Stämpeln med muffins tackar jag min goa kära pysselvän Jaana som gav mig den i födelsedagspresent. Älskar ju muffins - både i pysselväg och i magen :D

Nu är det många swapar till att göra så nu får jag sätta igång minsann!! Och så funderar jag på att göra en ny blogg med vardagliga tankar och kanske lite inredningsinlägg. Hmm tål att funderas på!

I´ll be back
/Cina

1 kommentar:

Jaana sa...

Vilka fina ! Jag har äntligen fått till ett kort med muffinsen med. Kommer upp i min blogg snart....
Ha en bra helg, vännen !