torsdag, november 12, 2009

Vintage är livet!!!
Så därför visar jag ännu en DS i vintagestil. Den är till en swap med temat vintagechildren. Hoppas mottagaren inte läser min blogg, men den lär anlända hennes brevlåda idag :)

Ofta gör jag murriga saker i vintagestilen, men här kände jag för lila. Tyckte det passade bra in när det var barn som tema. Motivet är färglagt med distresser och så har jag satt glossy accents på blommorna och blommorna i håret. Den vackra knappen är chipboard och kommer från PaperMaze. Chalkade lite på den, knöt floss i hålen och sen satte jag den på 3D kuddar. Chalkade spetsen också för att få lite "vintage" stuk på den. Blommorna är vanliga tråkiga primablommor. Fy fasen så trött jag är på dom, men kom inte på vad jag skulle sätta i det tomma hörnet ;)

Jag har precis gjort klart den altrade asken som mamma ska få i födelsedagspresent. Tänkte lägga i promarkerpennorna hon önskat sig. Det är en spånask som jag klätt med papper från Maja Design (både det gröna och det med rosor på) Kanten på locket har jag målat med akrylfärg för det är så svårt att få så smala bitar papper att bli snyggt. Jag har använt den vackra norska stämpeln, Mirabell och färglagt med distresser. Två swirlar från tingtura som jag först embossat, fyllt i med olivgrön promarkerpenna och till sist duttat stickles på. Lite blommor, spets och kronan på verket den vackra pärlnålen. På sidorna på själva asken har jag bara klätt med gröna pappret och klistrat på sandfärgat sammetsband. Hoppas hon nu blir glad !!
/Cina

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du har verkligen lyckats med asken, den är otroligt vacker!! Blir lite avundsjuk på den som ska få den :D
DS är också jättefin!
Blir riktigt pysselsugen, ska se om jag kan få till nåt pyssligt under dagen!
Kram Annelie

soffan sa...

Åhhh vilken fin ask du har gjort din mamma blir nog glad, och sen alla dina kort är oxså superfina.
Jag älskar Mirabellstämpeln har den själv...
kram
Ann-Sofie /soffan

Jaana sa...

Du bör allt börja kalla dig konstnärinna, du...Snyggt !

Anonym sa...

Jättefina alster, Cina!!!
Har mejlat dig.

Kram,
GunnelA

Catta sa...

Tack själv för besöket=)Du är så välkommen tillbaka!
Och tack för gulliga kommentarer! *glad* Oj,designa stämplar...inte funderat på, men det kanske skulle va kul!

Vilken härlig ask du fixat! Den skulle jag vilja ha nu o lägga mina o pojkens nybakta peparkakor i:) Verkligen superfin!

Ha det gott!