söndag, november 02, 2008

Altrad ATC askI helgen har jag gjort en ask till mina ATC som ska bytas eller swapas bort. Kanske slipper jag att leta överallt i pysselrummet efter dom nu. Kanterna på locket är målade med akrylfärg. Locket klädde jag i papper från bla Crafty Individuals. Har klätt en vanlig tag med mönsterpapper, stansat ut bokstäver med min revolution och alfabetet fiesta. Chalkade lite med fluid chalk i färgen Alabaster. Garn, spets och blomma piffade upp det hela. Nålen kommer från - tja det kommer jag inte ihåg ;)
Kanterna på asken är klädda med brunt och grönt papper från Crate.

/Cina

6 kommentarer:

Amanda sa...

Vilken läcker ask du gjort!

Jo...det är jag som går upp ändå. Nattvaket ska övervaka men det är ändå jag som är förälder och som får ta allt ansvar. Är han ledsen och måste tröstas ska som väcka mig. Är han däremot nöjd och glad men kanske vaken. Så är det helt okej om dom leker med honom tills jag löser av vid halv sju. Är juh ganska sällan jag får sova så länge som till halv sju... :o)
Han har fått en tand nu och sen i fredags då jag först upptäckte tanden har han faktiskt sovit bättre. Sovit gott hela nätterna. Så jag hoppas det var tanden som störde. Då kanske vi iaf inte behöver ha det så jobbigt varje natt.

Haft en trevlig helg?
Kram

Malin sa...

Oj jisses så snygg ask!!
Ja snaaart öppna shoppen. Har siktet inställt på senast söndag ;P

Kram!

Stamparina sa...

men så ljuvlig!!! Va duktig du är.
Kram
/Carina

Stamparina sa...

Om kortet i min blogg: På swirlen och på cirkeln har jag inte embossat. Kanelen fastnar i VersaMark och smetar inte sen. Däremot ska man värma upp detta fluff. När jag ritat med fluffet så häller jag kanel över och därefter värmer.
Kram
/Carina

Stamparina sa...

mer svar finns i min blogg ...fniss :-D
Kramis
/Carina

Amanda sa...

Jag vill jättegärna ha sånna hjärtan! Om du nu vill skicka dom till mig förståss... ^^