torsdag, juni 12, 2008

Öken i pysselvrån

Har tappat lust och inspiration i kortmakeriet/scrappandet. Allting blir så enformigt, stelt och trist. På det här kortet har jag verkligen gett upp :( Ska nog städa undan alla pysselgrejerna och ta semester från pysselbordet ett tag.
Kortet ska fröknarna i Dotterns klass få imorgon. En av lärarna är en ung kille på ca 25 år, han tycker säkert det är jättegulligt *ironisk*
/Witch

7 kommentarer:

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Jag gillar detta jätte mycket....ger mig känslan av en 40-tals klänning ...underbart kort!
Kram å var rädd om sej nu lilla hon!

Helena sa...

Vilket underbart kort.
Jag är tvärt emot dig inne i en produktiv period just nu....bäst att göra lite och lägga på hög.
Hoppas inspirationen återkommer snart vännen.
Ha en skön helg!
Kram

Malin sa...

JÄttefint kort!
Ibland så blir det sådär...känner att jag är inne lite i en sån period jag oxå..tror det kan bero på att det är sommar och fint väder...Man vill mysa på och greja ute =)

Ha en hälig helg!
Kram!!

Elzie sa...

Jag tycker det var riktigt fint jag. Man är nog lite väl hård mot sig själv ibland när man kritiserar sina egna saker. För andra verkar gilla dom. Kortet nedan var också jättefint.
Hoppas du får en bra helg.
Kram Elzie

Annika sa...

Min första reaktion när jag såg detta kort var: Wow!
Det är verkligen supersnyggt!
Kramis!

Gisan sa...

Jag tror säkert att han tycker mycket om det. Du är alldeles för kritisk mot det du gör. Enformigt, stelt och trist? Vart då? Kramar...

Pijo sa...

Enformigt, stelt och trist är väl det sista dina kort är. Jag tycker att du har stor variation och tittar man på dina kort så är inte den ena lik den andra. Detta kortet var superfint och fröknarna blev säkert jätteglada när de fick dem....även killen.
Kram