fredag, oktober 30, 2015

Jag har en Kikki K planner!

Efter bara 5 dagar och 162 kronor i tull är den min!! Gissa om jag är glad att jag köpte den och med tanke på att det blev en väldigt dyr planner är jag ännu gladare att den är så underbar!! Det är en Kikki K medium perforated planner i mintgrön. Var lite nervös att den skulle vara ljusblå eller något sånt med tanke på att min andra jag köpte skulle vara peach men var rätt mycket orange i mina ögon. Men wow den här var exakt en perfekt mintgrön *lovelove*
Levererades i den här fina och stabila lådan - och såklart mintgrön.
Och här var vi den underbara plannern. OMG lyckan var total när jag öppnade lådan.

Så här ser den ut när man öppnar den. Kolla bara in kombinationen med dom rosa dividersen. Kan det bli annat än ljuvligt, och så guldringar på det. Är nästan som kinder ägg, 3 saker i en.

Här är insidan på pärmen med ett litet mini anteckningsblock. 
På insidan av bakpärmen så finns där ett fullstort block. 

Det enda negativa med Kikki K planners är att där ingår ingen kalender. Den är proppad med antecknings och to do papper. Men papperna är lövtunna som filofax originalpapper. Med tanke på att det är en dyr läderplanner så är det lite snålt att det inte ingår 2016 veckosidor. Men jag har ändå tänkt använda mina Color Crush 2016 sidor så det kvittar egentligen. 

Denna ska jag flytta in i den 1 november. Och jag har förberett lite.
Dashboarden kommer från en av mina Color Crush. Har klämt fast ett PL kort med puffystickers från Amy Tan. I fickorna har jag ett Kate Spad rosettgem. Ett prickigt gem som gör mig glad som jag fått i ett pocketletter. Två PL kort, där jag satte fast två puffystickers. Kameran är från Amy Tan.
Får väl se efterhand om jag byter ut och ändrar om lite sen. 
Har inte bestämt om jag vill använda Color Crush dividers eller behålla dom fina rosa. 
Närbild på vackra washi som matchar. Älskar Panduros guld/turkos/rosa washis.


Hade inte maken tyckt att jag var lite crazy så hade jag sovit med den under min kudde. Denna och min Filofax Nude är mina absolut favoriter.

Tjoho jag äger en mintgrön Kikki K !!
happy halloween peepz
/Cina1 kommentar:

Kirti patel sa...

such a beauty this planner is and you have made is more beautiful with your touch