onsdag, december 03, 2014

Julklappstag och pysselleverans/haul idag!


Jag brukar göra enkla julklapps etiketter till alla julklappar. Men i år blir det "köpe" etiketter. Men till den här personen så ville jag det skulle bli riktigt fint. För den här personen vet jag att h*n tycker om mina grejer som jag gör. Är så glad att jag köpte denna nya snöflinga diesen. Så himla vacker och skir. Lite glitter på den så blir den ännu finare. 
Så God Jul till dig X hihi

I söndags slog jag till och köpte Tonic studios lilla giljotin skärmaskin på PanDYRo. Ångrade mig lite när jag testade den. För den är bara graderad till 110 mm och jag gör mina julkort i 14x14 cm och skär bakgrundspappret i 13,5x13,5. Men tur hade jag att precis ytterst på kanten är det 13,5 så nu har jag ritat ett streck. Så nu skär jag småbitar lätt och smidigt.
Söta nallestämpeln köpte jag av en tjej på FB. Resten av grejerna beställde jag från Scrapbruket.se. Det är min favorit nr 1 butik!!
Det stora stora arket med stämplar var på rea för 59 kronor i stället för 129 kr, sånt gillar man. 
Är så fruktansvärt trött på mina julstämplar (förutom hänglastämplarna) så jag beställde nya. Känns som alla får julkort år efter år med samma gamla stämplar. Så det var hög tid att förnya lite.
Ska bli kul att stämpla upp och färglägga och redo för nästa omgång julkort. 


Och här är mina nya Gorjuss Girls stämpel set jag köpte
förra veckan. Oh så söta dom är och är så glad att få dom i min Gorjuss samling. 
Och nu väntar jag ivrigt på paket från England med ytterligare 2 stycken set. Varav det ena har jag aldrig sett. Spännande värre :)
/CinaInga kommentarer: