tisdag, april 29, 2014

Bloggöppning idag 29 april 2014


Hej hej alla
Det är nu 1 år och 4 månader sen jag slutade blogga här på min Dreamcatched blogg. Jag ville prova på något nytt och utveckla min kreativitet åt ett annat håll. Så jag startade med Mixed Media (här kan ni läsa min mixed media blogg) efter massivt grupptryck från många av mina pysselvänner. Det är så himla kul och man kan göra så mycket med alla färger och medium som finns på marknaden. Det var en dyr förändring för det var så himla mycket man behövde köpa för att kunna starta. Men shopping är alltid kul och nu har jag massor av kuliga färger, stenciler, art journals och annat smått och gott. 

MEN ... precis innan jul bestämde jag mig för att köpa mig en Filofax för att försöka organisera och bringa lite ordning i kaoset. Pga mediciner och sjukdom så har jag ett sjukt dåligt minne och glömmer allting. Så en filofax var en bra idé tyckte jag. Har i alla år sedan jag var liten haft kalendrar/almanacka i olika storlekar, motiv, utförande osv. När jag jobbade hade jag även en filofax. Den är vintage nu med typ 16 år på nacken :) Så jag köpte mig en underbar och vacker Filofax. Ramlade över en video på youtube där en tjej dekorerade sina sidor och hade massor med andra tips och trix. Aldrig kunde jag tro att det fanns en galen Filofax värld med galna roliga tjejer. För att göra en lång historia kort så har jag sen i julas köpt 5 filofaxer. Så nu är jag en galning också :D
Så i den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder och inlägg på mina Filofaxer.
Kommer att lägga upp kort och diverse saker också. 
För efter alla dessa år med shabby chic och vintage stil, ruffiga kanter, spets, murriga färger, alla dessa dekorationer och många olika lager så har jag tröttnat på detta. Jag vill gå tillbaks till BASIC, enkla och söta kort. Och det började faktiskt med hÄnglastämplar efter att ha hamnat i en grupp på FB enbart med hänglastämplar. Dessa hade jag för många många år sedan, men sålde nästan allihopa när jag tröttnat på dom. Ja man kan ju verkligen ångra många saker ;) Så nu har jag köpt på mig ett 20-tal nya. Så det kommer att visas upp lite hänglakort. Men min nya och största passion är stämplar och dies från Lawn Fawn. Så det kommer också att visas upp.

Ja då har ni fått en liten update vad som har hänt sedan jag tog en blogg paus. Hoppas ni tycker om mina nya passioner och att ni kan bli inspirerade av mina inlägg.
Så VÄLKOMNA tillbaka :)
/Cina

Inga kommentarer: