måndag, augusti 20, 2012

Massor av LO´s på mina bröllopsbilder.

 Här är hela min fina familj på trappan till Rådhuset efter vigselakten
 Vi hade lite ringproblem för maken var inte brutal nog för att få på min ring :) Bokstäverna är stämplade på bomullsbitar som ser ut som linne. Tyckte det blev väldigt fint.
 Läskande välkomstdricka till gästerna.Den här underbara tårtan (och pengar till en fin middag) fick vi av 10 av min fina vänner som jag träffat via vår härliga hobby. Otrolig gåva, jag är så rörd av deras fina uppvaktning.
 Här är den yngsta bröllopsgästen, min systers fina och goa lilla gosse. Han var lika glad som brudparet :) Har ni sett hans otroligt blå ögon, och jag hade papper som passade perfekt.
 Här var jag NERVÖS ska jag säga. Står utanför vigselrummet och väntar på vår tur.
 En närbild på brudbuketten som bestod av röda rosor. Älskar detta fotot!
 Brudtärnan var min vackra och älskade lillasyster. Hon läste en sådan fin text och vi kämpade för att
inte gråta oss sönder och samman. Tack syster *all min kärlek*
Och här har vi fotografen som tog så FINA bilder. Vi är så glada att han ville vara med att fira med oss och fotografera vår dag.
**********************************************************

Det har gått väldigt lång tid sen jag uppdaterade min blogg. Sommarlov och makens 5 veckors semester kom och gick och nu är vi tillbaks till vardagen. Men flitig har jag varit minsann! Här är sidorna som jag scrappat av mina bröllopsfoton. Synd att man inte har en kamera som fotar i 3D, för jag försöker få lite "höjd" och struktur på mina sidor. Jag scrappar nog rätt så enkelt. Jag tycker inte om LO´s som blir dränkta i 30 blommor och en massa bling. Tycker att fotot ska framhävas och synas, det är ju därför man scrappar :)

3 kommentarer:

Helena sa...

Helt underbart fina foton och Lo`s.
Kram vännen!

Emelie sa...

Otroligt fint! :)

Annie sa...

Underbart! Kram!