fredag, september 10, 2010

Deco´s & barnkort

Först ut är ett kort till min allra sötaste systerdotter som fyller 4 år idag. Hmm inte det bästa kort jag gjort precis. Men jag tror att hon bara bryr sig om att det är Hello Kitty på det ;) Hon älskar Hello Kitty, antagligen för hennes mamma hjärntvättat henne sen födseln :D

Jag har även börjat med Decos igen. Decos är små böcker som man dekorerar en sida i ett speciellt tema och skickar sedan dom vidare. Ofta är det speciella grupper man swappar i men man byter även privat. Åh dom är rena rama små konstböcker, helt underbara. På "min tid" så var det typ några sidor av ett anteckningsblock hopsatta med en häftklammer och som man sedan dekorerade med bilder från veckotidningar ;) Man kan säga att det utvecklats lite.

Den svarta sidan är i temat "Rubberstamped" och det är min nya SAN stämpel från Stämpelkällan. Sicket litet asiattroll ;)Har embossat swirlen från Storyhouse med guldpulver.

Nästa tema är Vintage Children. Fattar inte varför bilden blev så dålig :( Där har jag embossat texten och fjärilen med clearpulver. Fjärilen är färglagd med promaker och sen monterad med 3D kuddar.

Sista temat är Shoes, och där har jag använt mina nya papper och tags från Graphic45.

Hoppas den som gjort boken gillar mina sidor när den går i retur till henne.

2 kommentarer:

Gisan sa...

Mycket fina skapelser :-) Kramar...

Anonym sa...

Oj vad du gör otroligt fina saker!!!!! Så roligt att titta in här. Annika/ Stämpelkällan