lördag, februari 06, 2010

Altrad notebookI veckan har jag altrat en anteckningsbok med min nya stämpel från Crafty Individual. Tycker den är så fin med dom vackra husen. Jag har valt här att färglägga dom för att matcha det randiga pappret. Men jag tror det blir väldigt snyggt att bara ha dom svartvita också. På baksidan har jag satt samma randiga papper som på framsidan. På ryggen av boken har jag klistrat fast ett sammetsband i brunt.

På kortet har jag använt samma stämpel som i förra inlägget, men valde att färglägga den lite pastellig och vårig. Tänk att det kan bli så olika bara med att färglägga olika! Den fina swirlen använder jag mycket, köpt på Tingtura. Embossade den i clearpulver och sen pimpade jag den med lite blingblingstenar i rosa.
Några matta rosa brads som kronan på verket. Fortfarande gillar jag brads lika mycket. Snyggt och effektfullt!

Vi har ju haft fullt snökaos i flera omgångar, tror inte Skåne har haft så mycket snö och kallt på miljoner år - typ! Tyvärr är ljuset obefintligt så bilderna blir inte så bra :(

I veckan fick jag mina beställda Graphic 45 papper från nya kollektionen. Kan bara säga WOW, dom är så underbara. Vet inte ens om jag vågar skära eller klippa i dom. Kanske jag bara har dom och tittar och njuter hihi.

/Cina

4 kommentarer:

Lillsnörpa sa...

så mycket fint du gör!

frubards pysselkök sa...

Vad fint allt blir! Du är helt suverän.....

Kram Kikki

Pia sa...

Wow....så snyggt block. Och vad fint det var att färglägga husen. Gillar också stämplen du har på kortet. Kul med lite vårfärger efter allt rött och grönt.
Kram Pia

Zornitsa sa...

Hej Cina, jag har bytt blogg, nu hittar du mig på http://zornitsasblogg.blogspot.com/
allt väl med barnen och dig?