fredag, september 18, 2009

Alternativt julkort och ett grattiskortVad tycker ni om mitt coola julkort ;) Ett beställt julkort till en tjej som spelar WOW. Får hoppas hon tycker att det är kul att få detta i brevlådan haha.
Grattiskortet är till en go´ pysselkompis som fyller år. Motivet är Gorjuss girl (tack för det Helena)
.
17 stämplar av 25 fick jag sålt på Tradera - härligt! Fast pengarna webshoppade jag upp igår på nya pysselgrejer. Som sagt ut med det gamla in med det nya. Lite höstnytt behöver vi alla. Trevlig helg på er!
/Cina

5 kommentarer:

am sa...

Snacka om alternativt julkort. Gillar det andra kortet bättre :-)

kram

Therese sa...

Ramlade in här och älskar dina julkort, speciellt de i ett tidigare inlägg. Trevlig helg!

Amanda sa...

Jag älskar alla dina fina kort! Men det vet du ju redan. ^^
Tittade på dina auktioner på tradera också. hade så gärna klickat hem nåt men försäkringskassan har i vanlig ordning inte betalat ut några pengar så här är vi luspanka. :(

Det är lite körigt med det mesta. Inte bara nattvaken.
Ludwigs garderob bestär till 98% av ärvda kläder och dom kläderna bestämde den vi fått dom av häromdagen att hon ville ha tillbaka. Trots att vi fått dom och trots att han använder dom. Så nu har han ett par byxor och tre tröjor. Och jag har inga pengar att köpa nytt till honom. Hur kass känner man sig inte när man inte ens kan ge barnet det det behöver. STRESS!

Jag skäms för jag har varit så dålig på att kommentera hos dig men jag har bara haft så himla mycket att göra. Lovar att bättra mig!
Kramar

Pijo sa...

Ja det var ju ett alternativt´julkort. Lite roligt till "rätt" person. Det blir säkert uppskattat. Och det andra kortet är sååå fint. Det står här jämte mig och förgyller mitt skrivbord. Tack för det!'
Kram

Catta sa...

He, he, vilket härligt, alternativt julkort! varför hålla sig till det traditionella!?

Ha en bra dag!