tisdag, mars 17, 2009

Lite från mig


Här lyser flitens lampa i Skåne :) Jag gör ATC i parti och minut. Det är så kul, men tyvärr kan jag inte visa något än så länge swaparna inte är avslutade. Men jag har gjort 4 x ATC i enbart Rosa färg. 4 ATC med påskägg, 4 ATC i uggletema ( sneakpeak bild här ovanför). Sen ska jag påbörja 6 stycken i olika färger.
Fast jag känner att jag vill scrappa. Har inte scrappat på länge för jag har inga idéer :( Blir bara det där tråkiga med fyrkantiga mönsterpapper - pang på cardstock - pang på med fotot- klart = skittrist :( Jag läser massor av scraptidningar, surfar på miljoner bloggar men ändå blir det lika trist som vanligt. Kanske man skulle göra något som absolut inte är ens stil? - men vad? Blir väldigt glad över att få tips och råd från er! :)

I helgen åkte jag och Älsklingen till en inredningsbutik i shabby chic stil, Fridas Gård. Långt ute på landet bland leriga åkrar låg den. Men dom hade helt underbara grejer och jag ville knappt gå därifrån *suckar hänförd* Fick en så vacker quiltad pläd/täcke av Älsklingen. Den har jag i min soffa och ligger här och myser :) tjock härlig och med ljuva små rosor på :)
Nu väntar jag på vackra papper från Scrapaddicted, stämpel från Hobby & Hantverk och söta stämplar från Skogstokiga. Älskar pyssel-post :)
Ha en bra kväll och ge mig nu massor av scraptips!
/Cina

4 kommentarer:

Stamparina sa...

Det verkar vara en jättemysig bod, älskar också att gå i såna :-)
Kram

Helena sa...

Jag brukar besöka deras nätbutik.=)
Pysselpost är alltid kul.
Jag har fått både stämplar,papper och copicpennor den här veckan men det blir inga kort av det.
För mycket att välja på kanske.=)
Så nått bra scraptips har jag inte utan skulle nog behöva ett gäng själv.
Ha en skön helg vännen!
Kram

Amanda sa...

Ludwig lär nog blir ett litet spelfreak han med. hans pappa är det då iaf! Och jag sitter juh flitigt framför datorn jag med så datorer kommer han iaf vara van vid. :o)

Hoppas du får en fin dag med!
Kram

Gisan sa...

Jag förstår att det fanns mycket att titta på där. Var inne på länken och kikade. Kramar...