fredag, september 24, 2010

Och så lite ATC ...






Som ATC tema i vår släktklubb hade vi "Låttitlar". Jag tyckte det var skitsvårt och så var jag ute i sista sekund. Så jag gjorde 5 stycken samma dag som träffen ;)
Ni får gärna gissa om ni vill *hihi*

Tavla



Den här tavlan gjorde jag till min son som flyttat till Eslövs Folkhögskola. Tänkte det kunde pigga upp hans rum lite :)
Bilderna är på hans största idol, Ian Curtis från 70-talsbandet Joy Division. Basen är en canvas tavla i 30x30 cm. Bilderna har jag skrivit ut från nätet. Den största bilden är monterad på en bit wellpapp. Sen är det diverse metalldekorationer på.
Han blev jätteglad, så då blev hans mamma också glad :)

fredag, september 10, 2010

Deco´s & barnkort





Först ut är ett kort till min allra sötaste systerdotter som fyller 4 år idag. Hmm inte det bästa kort jag gjort precis. Men jag tror att hon bara bryr sig om att det är Hello Kitty på det ;) Hon älskar Hello Kitty, antagligen för hennes mamma hjärntvättat henne sen födseln :D

Jag har även börjat med Decos igen. Decos är små böcker som man dekorerar en sida i ett speciellt tema och skickar sedan dom vidare. Ofta är det speciella grupper man swappar i men man byter även privat. Åh dom är rena rama små konstböcker, helt underbara. På "min tid" så var det typ några sidor av ett anteckningsblock hopsatta med en häftklammer och som man sedan dekorerade med bilder från veckotidningar ;) Man kan säga att det utvecklats lite.

Den svarta sidan är i temat "Rubberstamped" och det är min nya SAN stämpel från Stämpelkällan. Sicket litet asiattroll ;)Har embossat swirlen från Storyhouse med guldpulver.

Nästa tema är Vintage Children. Fattar inte varför bilden blev så dålig :( Där har jag embossat texten och fjärilen med clearpulver. Fjärilen är färglagd med promaker och sen monterad med 3D kuddar.

Sista temat är Shoes, och där har jag använt mina nya papper och tags från Graphic45.

Hoppas den som gjort boken gillar mina sidor när den går i retur till henne.

torsdag, september 09, 2010

Blogcandy - igen och igen :)


Tänk att få vinna 10 valfria SAN stämplar - whiiieeee, jag vill. Fick mina beställda i brevlådan idag, jättefina så jag tar gärna fler ;)
Kika in och tävla du med!

tisdag, september 07, 2010

DT BLOGGAT

Nu finns veckans DT alster HÄR

Ny hylla


På något märkligt sätt så expanderar mitt förvaringsbehov mer och mer. Konstigt?! Hela mitt rum består av olika förvaringsskåp/bokhylla/STORT skåp och byrå. Och mitt i allt det har jag lyckats klämma in vår 140 cm säng. Snart får vi väl sova ute på gräsmattan :D
Fast jag har minsann tagit bort ett datorbord, för jag har vår laptop i vardagsrummet. Jag är lat så jag sitter och surfar i soffan - gött! :)
Men nu har jag köpt en hylla på Ikea som nog kan svälja en hel del pysselsaker. Och perfekt pris 199 kr!
Här har jag skrivaren, min lilla "reva", skärmaskin, 3 trälådor för ATC, DS och stämplar som ännu inte har fått sin placering i mina lådor. Köpte 2 stora förvaringslådor, och den ena är tom!!! Fast där ligger grejer överallt i rummet, men dom ska bara komma så långt som ner i lådan. Först ska jag bara ....!

måndag, september 06, 2010

Blogcandy 3


Åh den här vill jag mer än gärna vinna. Scraplagret är min absoluta favoritaffär precis som papperna :)
Kika in HÄR och var med du också :)

torsdag, september 02, 2010

Mera Bloggcandy


Igår beställde jag stämplar från Stämpelkällan som öppnade nyss. Åh vilka fina och söta stämplar där var. Jo ibland vill jag göra gulligull saker också ;)
Passa på ni också och var med i utlottningen. Men jag hoppas att JAG vinner hihi.

Veckans DT är klart




Nu kommer jag att blogga som DT på Syzzlas blogg varje tisdag. Så nu får ni titta in varje vecka och se hur mycket fint vi gör!!

Hälsa gärna på hos min DT kollega, Frida som gör så himla fina kort!

I veckan fick jag några decos med posten som jag ska sätta tänderna i. Jag höll på med decos för kanske 10 år sedan. Kan säga att dom absolut inte såg ut som dessa *fnissar*
Dessa är väldigt artistiska och välgjorda. Decos är som små böcker/album där varje person dekorerar en sida och sen skickar vidare till nästa person. Ofta är varje decos ett speciellt tema. Ska bli riktigt kul att prova på detta igen :)
/Cina

Blogcandy


Vem vill missa en sådan här maffig blogcandy?!
Titta in hos majamelon och ta en lott du med :)
Förresten, Malin gör alltid helt underbara grejer. Varför kan man inte sno talang och kreativitet från någon? ;)