tisdag, mars 31, 2009

ATC dags igen



Idag har jag väntat på en ventilationsgubbe som skulle komma kl 10.00. Jovisst han kom halv 3*himlar* Så under tiden passade jag på att pyssla lite. På första ATC:n är det en stämpel från Panduro med den otroligt söta ängeln. Har letat efter den sen jag hittade ett kort på Hellas blogg i november. Men nu jäklar vann jag den på tradera :) Den här ATC:n är blingad så det blänker om det *hihi* Den andra ATC:n är i mitt absolut favorit tema "Kvinnor" Fick dessa vackra frimärken i en värdinnegåva i en swap som jag har just nu. Det blev en lite chalkad notrulle som dekoration samt cremefärgade halvpärlor. Känns otroligt konstigt att inte använda stämplar, jag får nog öva rejält på det, för det blir ju väldigt fint ändå.

Nu kommer snart Dottern hem från skolan och vill använda sin laptop. Så då åker mamma bort ;)
/Cina

söndag, mars 29, 2009

Söndagsinlägg

Ja här sitter man vid sonens dator, och det första jag fick göra var att åka iväg och köpa ett tangentbord. Hur sjutton kan man sitta vid en dator med ett tangentbord som saknar knappen för kommatecken??? Eller behöva banka på enterknappen samt bokstaven O? Nu har jag ett nytt här framför mig som jag inte kommer överens med. Herregud bokstäverna är ju inte på samma plats som på min laptop. Ehhh kanske är det så att laptopknapparna är mindre? :D

Hur som helst har det blivit ett besök på Panduro. Och jag får berätta med skammens rosor på kinderna att jag har köpt ett helt ark omonterade gulligullstämplar. Jaaa huuu, jag som absolut INTE gillar gulligull eller Panduros stämplar. Men dom var barnsliga så dom var söta ;) Kanske är det för jag är så gammal att jag har gått i barndom nu ;) Och nu sitter alla mina ARTstamps här i pärmarna och hånskrattar åt mig. Så jag får väl göra vartannat kort med gulligullstämplar och vartannat med artstamps *hihi*
Ha en bra vecka kära läsare !
/Cina - som brottas med tangentbordets knappar

fredag, mars 27, 2009

Kort + sötsaker



Titta vad man kan hitta på byns lilla konsum!! Den sötaste porslinsskålen med Kitty och med ROSA härliga chokladägg i. Man fick t.o.m en liten plastsked att äta dom med *hihi* Och priset var ännu bättre, jag hade ingen plånbok med så Älsklingen fick betala. Gratis och sött :D

Kortet har jag gjort till "någon" med min nya stämpel från Skogstokiga. Visst är han väl söt den lille bakelsebusen :) Dom små bakelserna har jag monterat på 3D kuddar. Och det blå ni ser i kanterna på kortet är min fruktansvärt fula vaxduk!! Undrar varför man köper en ful vaxduk?!?! ;)

I helgen ska min laptop åka till "Doktor net-on-net" Attans skitdator *morrar argt* Den har krånglat i flera månader och jag har väntat på beställda återställningskivor i 3 veckor. MEN .... eftersom min CD läsare på något konstigt sätt försvunnit kan jag inte fixa den själv. SÅ irriterande eftersom jag vet att man får säkert vara utan dator minst en månad *gråtgråt* Får väl försöka bana mig igenom min sons superäckliga rum och låna hans dator. Hans laptop gick i sönder när den var 1 månad gammal, min är ju gammal som gatan - 1 år *muttrar surt igen*
Ha en skön och förhoppningsvis fin vårhelg
/Cina

onsdag, mars 25, 2009

Scrappat i dag


Det är fortfarande ATC som görs här i Skåne. Men eftersom det är swapar alltihop så kan jag inte visa dom än. Men så länge så får ni titta på en LO som jag gjort idag. Jag har scrappat min lillasysters tackkort från bröllopet. Bakgrundspappret är Basic Grey´s Marrakech, helt underbara papper! Dom andra två papperna plus texten kommer från den vackra serien "Once upon a time! Tyckte det passade så bra med dom papperna eftersom brudparet blev fotograferade i en gammal klosterträdgård.
Jag har skurit ut dom små rankorna för att kunna skjuta in fotot så man ser valvet i pappret. Dekorationerna är pärlor, mässingsbrads och blommor. i mitten är det en pärlhatt som jag klistrat på en pärla. Gud så pilligt ;) Och inte blev det bra när jag skulle sätta på den på blommorna. Den är så hög så den kom liksom inte ner riktigt i mitten på blommorna *muttrar*

Bilden ser lite sned ut, men att luta en LO mot ett skåp är ingen bra fotolösning *s*

Har fått sååå söta stämplar från Skogstokiga idag. Så nu ska det stämplas på direkten! :)
Ha en härlig och solig dag!
/Cina

tisdag, mars 17, 2009

Lite från mig


Här lyser flitens lampa i Skåne :) Jag gör ATC i parti och minut. Det är så kul, men tyvärr kan jag inte visa något än så länge swaparna inte är avslutade. Men jag har gjort 4 x ATC i enbart Rosa färg. 4 ATC med påskägg, 4 ATC i uggletema ( sneakpeak bild här ovanför). Sen ska jag påbörja 6 stycken i olika färger.
Fast jag känner att jag vill scrappa. Har inte scrappat på länge för jag har inga idéer :( Blir bara det där tråkiga med fyrkantiga mönsterpapper - pang på cardstock - pang på med fotot- klart = skittrist :( Jag läser massor av scraptidningar, surfar på miljoner bloggar men ändå blir det lika trist som vanligt. Kanske man skulle göra något som absolut inte är ens stil? - men vad? Blir väldigt glad över att få tips och råd från er! :)

I helgen åkte jag och Älsklingen till en inredningsbutik i shabby chic stil, Fridas Gård. Långt ute på landet bland leriga åkrar låg den. Men dom hade helt underbara grejer och jag ville knappt gå därifrån *suckar hänförd* Fick en så vacker quiltad pläd/täcke av Älsklingen. Den har jag i min soffa och ligger här och myser :) tjock härlig och med ljuva små rosor på :)
Nu väntar jag på vackra papper från Scrapaddicted, stämpel från Hobby & Hantverk och söta stämplar från Skogstokiga. Älskar pyssel-post :)
Ha en bra kväll och ge mig nu massor av scraptips!
/Cina

torsdag, mars 12, 2009

Till Älsklingen


Blev så inspirerad av kortet jag fick av Lotta på min födelsedag. Enkelt, stilrent och så fint. Hon hade enbart använt rött/svart. Men jag blandade i lite vitt också. Tack Lotta för idén :) Kortet ska min Älskling få på lördag när han fyller 45 år :)
/Cina

tisdag, mars 10, 2009

En flock med ATC










Här kommer en flock ATC som jag gjort den sista tiden. Några har jag gjort idag. Det är bara så kul att göra ATC. Har ju sysslat med att göra ATC i några år med det är lika kul än.
Men jag fattar inte varför bilderna blir så gigantiska när man klickar på dom?

Vill tack alla som grattat mig i bloggen - ni är bara såå gulliga :)
/Cina

måndag, mars 09, 2009

Presenter




Igår fyllde jag år så jag bara måste visa några av mina presenter. Först ut är dom vackra och fina pennorna som jag köpte med bidrag av mina föräldrar.

En såå gullig ROSA blingbling väska med ROSA dekorationer i som jag fick av söta Jaana. Den är ca 10 cm lång så det är lite svårt att få ner plånboken i den;) så den får stå så fint på mitt pysselbord.

Och av min bästaste lillasyster (ok jag har bara ett syskon *hihi*) en Voodolls-angel. Är hon bara inte för söt!!! Titta in på Voodolls.se så får ni se ännu flera, hihi nu vill jag ha fler :)
/Cina

torsdag, mars 05, 2009

Pennor SÄLJES - Koh-i-noor



Igår kunde jag inte stå emot längre utan köpte den stooor låda med 36 färgpennor från Faber Castell. Ahh så vackert att se alla fina nyanser :) Därför säljer jag denna Koh-i-noor låda med 12 färger. Passar perfekt till MPC tekniken eller såklart kan man färglägga precis som vanligt. Jag har färglagt ca 6-7 motiv och det märks knappt på pennorna. Så dryga är dom. Priset är 100 kr plus porto. Lämna en kommentar ifall ni är intresserade eller maila mig. Först till kvarn :) /Cina

onsdag, mars 04, 2009

Kramig ATC


3:e dagen med pysselglädje :) En kramig ATC som går i postlådan idag. Behöver kanske inte
säga att den är färglagd med MPC. Haha fy vad jag kommer att tjata om detta nu - länge ;)
Här är det sol i Skåne - härligt !!!
/Cina

tisdag, mars 03, 2009

Det gäller att passa på



.... när inspirationen dykt upp, så här är två kort till jag gjorde igår.
Pojken med blommor är en stämpel från Bildmålarna. Det andra kortet är en hÄnglastämpel av
äldre modell. Gillar faktiskt denna stämpel trots jag är så trött på magnolia/hänglastuket *förlåt alla älskare av dessa stämpler*

Färgläggningstekniken är detsamma som på kortet igår, MPC.

Efterlyser Allers veckotidning nr 8. Någon som har denna eller vet någon som har den hemma i tidningskorgen? I tidningen finns det en annons från min Kusins pysselbutik där en LO och ett kort som jag gjort är med. Var bara nyfiken att se hur det blev :)
/Cina

måndag, mars 02, 2009

Jodå - ett kort


Nu har jag minsann gjort ett kort. Har ju mer eller mindre varit sjuk sedan lucia så det har inte funnits varken lust eller ork till att pyssla. Nu är jag inne på pencilinkur nr 2 så jag hoppas att alla baciller snart är puts väck *abrakadabra* Nu har jag iaf färglagt några motiv med MPC tekniken. Först ut är ett Vårhälsningskort. Stämpeln kommer från Bildmålarna. Motivet är monterat på 4 olika papper/cardstock. /Cina