torsdag, maj 29, 2008

Sweet memories


Den här underbara stämpeln har jag köpt på PaperMaze. Den kommer från mitt favoritföretag, Crafty Individuals. Det är det jag gillar med stämplar, man kan variera samma stämpel både på kort och andra alster. På kortet har jag även använt en hörnstämpel från Reprint. Blomman som sitter på den randig bården har jag klippt ut från ett mönsterpapper. Har fortfarande inte fått ett bra foto på min LO som jag gjorde. Arghh så irriterande :(
/Cina

onsdag, maj 28, 2008

SPETS SÖKES

Någon som har spets i sina pysselförråd, som kan tänkas att sälja till mig?
Vit eller beige och max 1,5 cm bred.
Maila mig ( dreamcatched@comhem.se )eller lämna en kommentar !!!!

Nu är jag desperat när mitt lilla lager snart är slut !

Har scrappat en LO i 30x30 cm. Ska bara orka foto den också.
/Cina

söndag, maj 25, 2008

Jag vill bo i en svamp

Speciellt den här röda fina :) Svampstämpeln kommer från FormaHantverk samt har jag maskerat med Tilda i skogenstämpel från Magnolia. Blommorna är urklippta från ett mönsterpapper. Dom bruna blommorna sitter fast med 3D kuddar. Gillar svampstämpeln i massor :) Har också fått två nya stämplar från PaperMaze, får se om jag får lite inspiration till dom också. /Cina

Hängsmycke

Det här vackra glashänget valde och köpte Älsklingen till mig i en ny scrapbook affär i Malmö. Har använt det idag med en stel silverfärgad halsring, fast jag ska nog prova med ett läderband istället. Såklart blev det några saker till ;) En stämpel från Forma Hantverk som jag håller på att göra ett kort av. Grattis till alla Mammorna idag !
/Cina

torsdag, maj 22, 2008

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Annika, så här kommer mina svar:

3 namn jag går under: Carina, Cina och Witch
3 saker som skrämmer mig: Att något ska hända mina nära och kära. De som skadar och mördar barn. Ångest.
3 saker jag har på mig: Rosa top, rosa sportbh och trekvart tights med ugglor (jo dom är hemskt fula men ah så sköna ;)
3 sanningar: Jag äter för mycket choklad, är beroende av Zero och jag har svårt att säga ifrån.
3 saker jag verkligen vill ha: Ett "normalt" och friskt liv, en miljon (eller mer) samt en laptop.

Hmm många som jag vill utmana, men här kommer tre stycken:

Helena
Gisan
netha

ATC x 3



Sånt här kan man hinna med när datorn inte fungerar ;) Tre ATC som går i kronans tecken. Första nerifrån "The Man" kommer stämpeln ifrån Cherrypie, bakgrunden är med distressdyna ochkronbrads kommer från en webbutik som INTE är min favorit ;)
Andra nerifrån: "Crown" bubbelstämpel och vinge kommer från Cherrypie. Ansiktet med kronan kommer från PaperMaze.

Översta: "Bevingad" Bevingad flicka och mönsterpapper kommer från PaperMaze och prinsesskrona är en stämpel från Pysselpassion.

Någon som har lust att byta dessa ATC är välkomna att höra av er!!
/Cina

GRRR...

Nu har datorn lagt av igen :(

Ni når mig på witch.c@gmail.com

Har jag tur så får jag kanske låna sonens dator då och då.

/cina

onsdag, maj 21, 2008

Midsommarflicka

Idag flyger denna ATC med lilla midsommartösen till hemlig ort. För dagarna går och vips är det dags för midsommarstång och jordgubbar :)
/Cina

tisdag, maj 20, 2008

Mamma-LO

Under tiden ni väntar på mina DT alster så får ni titta på den här LO´n jag scrappat på och till min kära mamma. Istället för morsdagskort så får hon en LO till sitt album. Har säkert tagit 20 foto och jag fick inte ett enda bra på den. Så till slut blev det scannern och det blev inget vidare heller. Så håll till godo med denna bild :)
/Cina

torsdag, maj 15, 2008

DT arbete pågår

Det är inte stiltje i pysselrummet utan det är DT arbete som pågår. Månadens tema är bröllop/förlovning/kärlek. Jag har scrappat en 30x30 LO samt ett inbjudningskort. Men det visar jag inte förrän mina alster är lämnade på Syzzla :)
Håll ut sålänge ;)
/Cina

Loggan

Saknar min webbutik i massor ! Så därför har jag lagt in loggan jag hade på min butikssida. Den urduktiga designern som hjälpte mig är Mindi.
/Cina

onsdag, maj 14, 2008

Lycka-till-kort

Var ju tvungen att prova min nya stämpel, visst är den väl för söt :) Stämpeln är från PaperMaze så dit fick kortet gå också! /Cina

tisdag, maj 13, 2008

ATC byte




Jag bara älskar att göra ATC!!! Jag började med det för många år sedan. Och när jag tittar på bilder av dom jag gjorde först vill jag nästan svimma av skam ;) Förhoppningsvis har jag utvecklats lite :) Här är 4 stycken som nådde min bytespartner, Gunnel! Tack för du ville byta :)
Stämplarna på dom två första kommer från PaperMaze
.
/Cina

måndag, maj 12, 2008

NU har den öppnat !!

Ni missar väl inte den här färgstarka och härliga webbutiken PaperMaze. Såklart har jag redan shoppat!! :D Helt underbara stämplar, vill ha fleeeer!!!! Så jag rekomenderar ett besök !!!

Jag har lite på gång i pysselväg men kan inte visa upp förrän mottagarna har fått dom. Ett kort samt 4 ATC är på väg till postlådorna.
Hämtade mitt nya DT paket idag, spännande att se vad jag kan åstadkomma av detta!
/Cina - nöjd PaperMazekund
ps bilden har jag lånat från PaperMaze

torsdag, maj 08, 2008

Skylt

Sonens smeknamn på sin flickvän är Pannkaka. Flickvännen går på internat härnere i Skåne och bor i ett litet hus på typ 20 kvm. Så skylten är till hennes lilla Pannkakshus. Texten är utstansat med mitt nya fina alfabet. Cirklarna är utskurna från ett mönsterpapper och rödprickiga pappret är från mitt favoritmärke Crate :)
/Cina

onsdag, maj 07, 2008

Jag är KÄR !


I mitt nya fina alfabet som kom idag !!! Har länge önskat mig ett nytt och fint. Jag har Olivia mini som jag fick med den rosa tången samt Vixen alfabetet. Men idag anlände mitt fina FIESTA alfabet. Både stora, små bokstäver plus siffror. Wooow det är sååå snyggt!!! Och så fick man med den söta pinata:n också, gissa om Dottern kommer att gilla den ;)
/Cina - som ska köra revolutionmaskinen röd nu :) ps bilden är lånad från Scrapaddicted

måndag, maj 05, 2008

Dagens skörd


Idag är det mycket pollen ute så jag håller mig lite inomhus då och då ;) Först ut är ett tackkort, och det kan man väl alltid tycka är lite trevligt att få. Det var lite pilligt att få på två olika sorters band ovanpå varandra. Men till slut fick jag på dom rackarna!
Andra kortet är en stämpel från Stampabilities och jag tycker den är helt underbart vacker. Ska göra ett kort i svart/vitt också tänkte jag. Men det får bli i morgon för nu ska köttet marineras som ska hamna på grillen ikväll :) /Cina

söndag, maj 04, 2008

Nytt kort

Ett grattiskort till sönernas gammelfarmor som fyller år. Hon uppskattar mina kort jättemycket och sparar vartenda ett hon får. Det är roligt att göra kort då :) Många har varit med magnolia och hänglar på så jag tyckte det var dags med lite annorlunda motiv, och den här stämpeln är så underbar!
/Cina

MAILADRESSER

Förhoppningsvis har Sonen fått rätt på min kraschade dator. Snälla ni som brukar maila mig privat, skicka ett mail så jag får era adresser till min adressbok.
Hjälp jag är helt ensam i Sajbern nu ju ;)
/Cina

lördag, maj 03, 2008

SKITDATOR

Min dator har helkraschat och går inte ens att starta!
Om någon vill nå mig så maila mig på witch.c@gmail.com

/Cina

fredag, maj 02, 2008

Vårscrappat

Bara måste scrappa det här fotot som Sonen tog med sin nya kamera. Bara älskar mina Bellisar som står utanför ytterdörren. Nu har Älsklingen köpt en likadan kamera fast en modell bättre. Och då kan ju jag kanske smyga mig till den och fota lite *haha* Jag har scrappat i stl 6x12", gillar utmaningen lite med det formatet. Vita pappret med "Bellis" texten är mönstrat vellum. Blomman är urklippt från ett papper från Bo Bunny. Och där kommer det randiga pappret ifrån också. Rosa filtcirklar från Scrapaddicted.

Men jag behöver er hjälp!!! Lär mig scrappa pleace!!! Jag dammsuger hela Sajbern och frossar i alla dom vackra LO´s som alla duktiga tjejer gör. Jag köper både svenska, engelska och amerikanska scraptidningar och lusläser dom. Men jag får inte till det där med scrappandet. Det ser platt, trist och stelt ut. Hur ska jag göra - ge mig TIPS i massor tack!!! Jag vill ju göra sådana där maffiga med fina mönstrade papper och mycket dekorationer i passande färger och stil.
/Cina

torsdag, maj 01, 2008

Ninjorna

Min familj har drabbats av en spelhysteri så jag har flytt in i pysselrummet. Resultatet blev det här Ninjakortet. Den söta ninjan är en stämpel från Storyhouse som "Hella" designat. Så har jag maskerat och stämplat så det blev 4 stycken istället. Frimärksramen är en dies till min revolution. Cirkeln har jag skurit ut med Fiskars cirkelskärare. Sen har jag suttit med en tunn penna och gjort prickarna runt om *tålamodsprövande*
Idag har jag även varit på Pema och shoppat lite papper och minsann hittade jag en punch som hade perfekta mått till inchiesarna. 2,5x2,5 cm så nu slipper jag sitta och skära ut dom här små rackarna *yipiiii* Hjäääälp kan någon rädda mig från ljudet av 3 olika sorters spel??? /Cina